29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa15°C
  • Girne16°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

HAREM’DE CİNAYET

HAREM’DE CİNAYET

12 Eylül 2014 Cuma 13:57

Gece kulüplerinde para karşılığı cinsel ilişki olmadığı yalanı, hunharca işlenen ve 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan bir cinayetle yeniden gözler önün serildi. Cinayette biri konsomatris olduğu iddia edilen hayat kadını, bir diğeri ise erkek garson olan 2 kişi öldürüldü.

 

GECE KANLI BİTTİ

Alayköy'de faaliyet gösteren 'Harem Gece Kulübü'nde, dün meydana gelen cinayet tüyler ürpertti. Gece kulübünde sabah 09.00 civarında yaşanan silahlı saldırı olayında, 'konsomatris' adı altında çalıştırılan bir kadın ile bir erkek garson, vurularak öldürüldü. Cinayetin zanlısı uzman çavuş K.G. ise, olaydan kısa süre sonra yakalanarak tutuklandı.

DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRMEK İSTEDİ

K.G’nin geceyi vurulan kadınla Harem'de geçirdiği öğrenildi. Gece kulübünde çalışan kadınların, zührevi hastalıklarla ilgili kontrol günü olduğunu öğrenen zanlının, geceyi birlikte geçirdiği kadınla da çok vakit geçirmek istediği ve kadını hastaneye kendisini götüreceğini söylediği, karşı çıkılması nedeni ile K.G.’nin öfkelenerek, önce kadını, ardından da erkek garsonu vurduğu iddia edildi.

Rana SARRO

Alayköy'de faaliyet gösteren 'Harem Gece Kulübü'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen cinayet tüyler ürpertti.

Gece kulübünde dün sabah 09.00 civarında yaşanan silahlı saldırı olayında, bir konsomatris kadın ile bir erkek garson, vurularak öldürüldü. Cinayetin zanlısı uzman çavuş K.G. ise, olaydan kısa süre sonra yakalanarak tutuklandı.

2 ÇALIŞAN ÖLDÜ

Olayda vurulan 34 yaşındaki Hüseyin Demir, silahlı saldırıya uğradıktan sonra yaralanmasının ardından, hastaneye kaldırıldığı sırada, yolda yaşamını yitirdi. Saldırıda silahla başından vurulan 26 yaşındaki Fas uyruklu konsomatris kadın Sıham Benchargui ise, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Benchargui saat 13.30 sıralarında Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde öldü.

UZMAN ÇAVUŞ ŞİRİNEVLERDE YAKALANDI

Olayın zanlısı olduğuna inanılan ve isminin baş harfleri K.G. olan erkek şahıs, Şirinevler civarında yakalandı. Cinayet zanlısının uzman çavuş görevinde olduğu öğrenildi.  Ağıllar bölgesinde bir tepede saklanan saldırganı polisin teslim olmaya ikna ettiği bilgisine ulaşıldı.

"HASTANEYE GÖTÜRÜLÜYORLARDI"

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre, uzman çavuş olan K.G., Fas uyruklu konsomatris kadınla geceyi Harem'de geçirdi. Müşteri olan K.G. sabah oradan ayrılmak için taksi çağırdı. O sırada, 'konsomatris' olduğu belirtilen hayat kadınlarının, kontrol günleri olduğu ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kontrole götürüleceklerini öğrenen K.G., müşterisi olduğu kadını ısrarla hastaneye kendisi götürmek istedi.

GAZİNONUN İÇİNDE KADINI VURDU

Fas uyruklu kadının, 'yasaktır, patron izin vermez' demesi üzerine ise K.G. öfkelenerek, gazinonun giriş kısmında görev tabancasını çıkarıp "..... sizin de patronunuzun da" diyerek, kadının başına bir el ateş etti.

ATEŞ EDİNCE ÜZERİNE ATLADI

Kadına ateş ettiği sırada, kadınları hastaneye götürmek için araçta bekleyen 34 yaşındaki Hüseyin Demir, silah sesini duyarak koştu. Müdahalede bulunmaya çalıştığı saldırgan, Demir'in de göğüs kısmına bir el ateş etti.

Silahlı saldırganın, olaya müdahale etmeye çalışan üçüncü bir şahısa da ateş ettiği ve şans eseri o şahısa kurşun isabet etmediği de öğrenildi.

26 yaşındaki Fas uyruklu konsomatris Sıham Benchargui isimli kadının, Harem'de ikinci kontratı olduğu ve daha önce de orada çalıştığı öğrenildi.

DİPNOT: Yetkililer tarafından göz ardı edilen ve “bu ülkede para karşılığı fuhuş yapılmıyor” denilirken, gece kulüplerinde neler yaşandığı dün bir kez daha ortaya çıktı. Bu mekanlarda çalışan kadınlarını “Konsomatris” olduğu ve eğlence sektöründe garsonluk ve müşteri refakati yaptığı savunuluyor

harem (6) - Kopya

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA