28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

GURME “SÜRPRİZ YEMEK” BAŞLADI

Gurme “Sürpriz Yemek” başladı

02 Temmuz 2014 Çarşamba 14:42

Ülkemizin ilk ve tek yemek ve içki kültürü dergisi GURME, “Metkin ile ‘Gurme Sürpriz Yemek’ projesi ile Erülkü Süpermarket içinde kurduğu mutfakta yemek yapıyor. Metkin Ltd’in ürün sponsoru olduğu projenin ilkinde  klibi youtube’ta 400 Bin’in  üzerinde izleyiciye ulaşan, ülkemizin yetiştirdiği en önemli seslerden biri olan Bahar Gökhan konuk oldu.    

Ülkemizin ilk ve tek yemek ve içki kültürü dergisi GURME bir ilke imza attı. “Metkin ile ‘Gurme Sürpriz Yemek’ projesi ile ülkemizin üç seçkin firması bir projede buluştu.

Kıbrıs’ın en büyük süpermarketi Erülkü Süpermarket içinde tüm ekipmanları ile bir mutfak kuran ZOOM Dergi Grubu, dünyaca ünlü yüzlerce önemli markanın distribütörü olan Metkin Limited ile “Metkin ile ‘Gurme Sürpriz Yemek’ projesi’ni hayata geçirdi.

Kıbrıs’ta dergi yayıncılığına vizyon kazandıran ve ilklere öncülük yapan ZOOM Dergi Grubu, Erülkü Süpermarket içinde kurduğu gerçek boyutlarda mutfakğı ile ülkemizin televizyonlarında bile şimdiye kadar hayata geçirilmeyen sütüdyo dışında gerçek ortamlarda yapılan ilk canlı; aktif bir programa imza attı.

Her ay GURME’nin Erülkü Süpermarket içinde televizyon için olmasa da kamera önünde gerçekleşecek programlarda, GURME Yayın Koordinatörü Gülsüm Gözenler sürpriz konukları ağırlayacak. Progam her ay Gurme Dergisi içerisinde haber yapılıp sosyal medyadan da paylaşılacak.

Herbiri sektöründe öncü ve vizyon sahibi üç firmanın birlikte başlatacağı proje bir "ilk"

ZOOM Dergi Grubu’nun “Metkin ile ‘Gurme Sürpriz Yemek’ projesi’ için Erülkü Süpermarket'in içinde kurduğu mutfak, ülkemizde bir yayıncının programı için harcağı en büyük yatırım olarak dikkat çekiyor.

Market içinde bir mutfaktaki tüm donanımın yanında, ev aletleri ile sıfırdan kurulan maket mutfak, yayıncılık açısından da bir milat.

Gurme Dergisi içinde yayınlanacak yemek reçeteleri için kurulan mutfağın ana sponsörü Metkin Ltd. Dünyanın önde gelen markalarının distribütörlüğünü yapan şirket, “Metkin ile ‘Gurme Sürpriz Yemek’ projesi’ ürün sponsörü. Her ay Gurme dergisi içerisinde yayınlanacak olan "Gurme Sürpriz Yemek" projesinin videoları ayrıca internet tv'den izlenebilecek.

Dünyanın her yerinde takip edilebilecek

Türkiye’de 80.96 Pazar payına sahip, dünyanın beşinci büyük internet servis sağlayıcısı TTNet ve 35 milyon abone sayısıyla Tükiye'nin en büyük GSM şirketi olan Türkcell'in, "Dergilik Uygulaması" ile GURME'nin içeriği tüm dünyaya ulaşıyor.

Ülke sınırlarını çoktan aşan GURME, yayınları ile hem Ada içinde, hem Ada dışındakilerin takip edebildiği bir yayın olma özelliğini sahip. Halen Turkcell Dergilik için “En çok satanlar” listesinde 20 toplam dergi arasında tek yemek ve içki kültürü dergisi GURME, yönetmenliğini Yayın grubumuzun Genel Yayın Yönetmeni Birol Bebek'in yapacağı programın sunuculuğunu Genel Yayın Koordinatörümüz Gülsüm Gözenler yapacak.

METGİN HAKKINDA;

Gurme Sürpriz Yemek programının ana sponsoru Metgin 1989 yılında iki çocukluk arkadaşı Mehmet Hatay ve Engin Yeşilada tarafından Lefkoşa’da kuruldu.

İki arkadaşın sıfırdan kurduğu ortak şirketi, bugün 95 çalışanı, 55 satış ve dağıtım aracı, 3100m2’lik ofis, kuru gıda, temizlik ve soğuk hava depoları ile pazarın en güçlü firmalarından.

Uzun yıllardır vergi sıralamasında ilk 10 içinde yer alan şirket pazar dinamiklerinin belirlenmesinde ve pazarın yönetilmesinde büyük bir rol oynuyor. Şirket bugün kurucularının gösterdiği hedeflere doğru takım olarak koşmaya devam etmektedir.

1989 yılında Hollanda’dan konserve bezelye ithalatı ile başlayan serüveni şimdilerde, dünya devlerinin KKTC distribütörlüğü’ne kadar uzanmış durumda.

Metgin, temsil ettiği dünya markalarıyla, faaliyet gösterdiği, hızlı dönen tüketim malları (FMCG) sektöründe Kuzey Kıbrıs'ın en büyük satış, dağıtım ve pazarlama şirketi. Son 4 yıldır Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan Vergi Rekortmenleri listesinde ilk sırada yer alıyor.

Mondeléz, Kraft, Henkel - Schwarzkopf, Friesland Campina, Danone, Arla, Savola Grup, Itex -Iceland gibi, yıllık ciroları milyar dolar’lar üzerinde olan dünya devleri Metgin ile KKTC tüketicilerine ulaşıyor.

Bunların yanı sıra Türkiye’nin en büyük ulusal markalarından Tamek, Evyap, Banvit, Bahçıvan, Namet, Pakmaya, Ovalette ürünleri de Metgin tarafından tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

2004 yılından beri ISO 9000 kalite belgesine sahip olan şirket gün geçtikçe profesyonelleşerek kurumsallaşma noktasına ulaşmıştır.

Mutfağın yer aldığı Erülkü Süpermarket ise sektöründe 40 yıllık bir geçmişe sahip. Beşbin metrekarelik kapalı alan ve binlerce metrekare açık alandan oluşan süpermarket sektöründe lider.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA