26 Nisan 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa29°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele29°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara27°C

GURME MUTFAĞI’NDA ALLY’S GÜNÜ

Gurme Mutfağı’nda Ally’s günü

16 Eylül 2014 Salı 15:15

IMG_2618Zoom Dergi grubunun yemek ve içki kültürü dergisi Gurme’nin Erülkü Süpermarket içindeki Gurme mutfağında çok özel bir tanıtım gerçekleştirildi.

Özok Group kuruluşu olan Ally's Home, haftasonu nda Erülkü Süpermarket içindeki Gurme Mutfak'ta Bayileriyle bir etkinlik organize etti. Ally's Home bayileri olan Nazelle, Virage Home Center, Alemdar Elektronik, Ronnies, Önder Lefkoşa ve Mağusa şubeleri etkinlik ile basına tanıtıldı. Ally's Home, Kıbrıs'ta bayi ağını genişletmek istediklerini, Vestel Küçük Ev Aletleri, Karaca ve Homend ürünlerinin Kıbrıs'ın en uzak noktalarına kadar ulaştırmayı arzuladıkları bundan dolayı, bu ürünlerin daha detaylı tanıtımını yapmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini kaydetti.

GÜLSÜM’ÜN YEMEKLERİ BEĞENİLDİ

Gurme dergisi editörü Gülsüm Gözenler'in büyük bir beceriyle yaptığı tüm yiyecek ve içecekler mankenler tarafından halka ikram edildi.  Gurme mutfağında, Vestel, Karaca, Homend Küçük Ev Aletleriyle birbirinden lezzetli yemek, tatlı, içecek üreterek, konuklara ikram edilirken konuklar farklı lezzetler ile buluşma şansı da yakaladı. Süper Model Ajans direktörü Pınar Atman ve mankenlerinin de eşlik ettiği organizasyonda Vestel mix&go ile yapılan muzlu süt miniklerin tekrar tekrar istedikleri ve keyifle içtikleri bir içecek oldu. Magicook ta zencefilli ve sebzeli Makarna, Vestel  tost makinesinde kaşarlı tost, blender ve mikserler kullanılarak yapılan sufle,  katı meyve sıkacağında havuç, elma, üzüm suyu üretildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA