29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa16°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

GÜREŞSEVERLER DERNEĞİ’NDE YENİ BAŞKAN SALİH TARCAN

Güreşseverler Derneği’nin 10.yıllık olağan genel kurul toplantısı yapıldı ve başkanlığa Salih Tarcan getirildi.

Güreşseverler Derneği’nde yeni başkan Salih Tarcan

26 Nisan 2016 Salı 12:13

Güreşseverler Derneği’nin 10.yıllık olağan genel kurul toplantısı yapıldı ve başkanlığa Salih Tarcan getirildi. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Merkezi’nde geçtiğimiz Cuma akşamı  (22 Nisan 2016) yapılan toplantı, sinevizyon gösterisi ve saygı duruşuyla başladı.

Salih Tarcan’ın divan başkanlığı, Arif Kanlıada ve Mustafa Denizgezen’in sekreterliklerinde yapılan genel kurul toplantısında faaliyet raporu Yücel Hatay, mali rapor ise Hasan Hüreş tarafından okundu. Her iki rapor oybirliğiyle onaylandıktan sonra kurullar şöyle belirlendi:

YÖNETİM KURULU: Salih Tarcan, Mustafa Denizgezen, Hasan Hüreş, Yücel Hatay, Mehmet Refikoğlu. Yedek üyeler: Cemal Kanatlı, Ertan Azer ve Barış Mustafa Toprakçı.

DENETLEME KURULU: Remzi Cengiz, Mehmet Bozalanlar, Mesut Ayar.

DİSİPLİN KURULU: Hüseyin Kavaz, Mertdoğan Soyalan, Arif Kanlıada.

Yücel Hatay’dan sempozyum önerisi

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Bülent Kılıçoğlu’nun da bir süre izlediği genel kurulun son bölümünde dilek ve temenniler yer aldı. Üyeler, güreşin ülkemizde gelişmesi için görüş ve düşüncelerini ortaya koydu. Bu sporun yeni ve çağdaş bir salona ihtiyacı olduğunu vurgulayan Yücel Hatay, Güreşseverler Derneği, KKTC Güreş Federasyonu ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin birlikte bir sempozyum düzenlemesi önerisinde bulundu.

Genel kurul toplantısından sonra toplanan yönetim kurulu, şöyle görev bölümü yaptı:

Salih Tarcan (başkan), Yücel Hatay (başkan yardımcısı), Hasan Hüreş (muhasip), Mehmet Refikoğlu (sosyal işler), Mustafa Denizgezen (sekreter).

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA