19 Nisan 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt12°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

GÜREŞSEVERLER DERNEĞİ’NDE BAŞKAN CEYHAN ÖZYILDIZ  

Güreşseverler Derneği’nde Başkan Ceyhan Özyıldız   

30 Nisan 2015 Perşembe 12:06

Güreşseverler Derneği’nin dokuzuncu yıllık olağan genel kurul toplantısı önceki gün (29 Nisan 2015 Çarşamba) yapıldı ve başkanlığa Ceyhan Özyıldız getirildi.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Merkezi’nde yapılan toplantı, divan başkanlığına Salih Tarcan, sekreterliklere Remzi Cengiz ve Mesut Ayar’ın seçilmesiyle başladı.

Derneğin faaliyetleriyle ilgili olarak sinevizyon gösterisi sunulurken Basın Sözcüsü Yücel Hatay, bir yıllık çalışmalar hakkında bilgi verdi ve 45.yılını dolduran KKTC Güreş Federasyonu’nun kurulup faaliyete geçmesine katkıda bulunanları saygıyla andıklarını belirtti.

Mali raporu sunan Hasan Hüreş, derneğin 6.716 TL geliri ve 3.633 TL gideri olduğunu bildirdi.

Faaliyet ve mali rapor oybirliğiyle onaylandıktan sonra kurulların seçimine geçildi.

Yönetim kuruluna Ceyhan Özyıldız, Salih Tarcan, Mehmet Refikoğlu, Mustafa Denizgezen, Hasan Hüreş, yedek üyeliklere Barış Mustafa Toprakçı, Ertan Azer ve Yücel Hatay seçildi.

Denetleme kurulu Remzi Cengiz, Mehmet Bozalanlar, Mesut Ayar, disiplin kurulu Süleyman Göktaş, Hüseyin Kavaz ve Mertdoğan Soyalan’dan oluştu.

Gündemin son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde derneğin bir lokale kavuşturulması için girişimler yapılması istendi.

Genel kurulun tamamlanmasından sonra bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, başkanlığa Ceyhan Özyıldız’ı getirdi. Geçen dönemin başkanı Mustafa Denizgezen, görevini Ceyhan Özyıldız’a devretti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA