29 Mart 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa24°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele24°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

GOOGLE’IN AKILLI MAİLİ INBOX BY GMAİL GELİŞİYOR

Inbox by Gmail’i duyanlarınız vardır. Servis bir süredir hayatta. Google’ın yeni mail yönetimi servisi.

Google’ın Akıllı Maili Inbox by Gmail Gelişiyor

17 Mart 2016 Perşembe 12:32

Inbox by Gmail servisi henüz Gmail’in yerini almadı. Google‘ın genellikle servisini yeni mail yönetimi araçlarını denemek için kullanıyor. Inbox uygulamasının şu anda dünya çapında milyonlarca kullanıcısı var. Geçtiğimiz yılın sonuna doğru Google, Inbox by Gmail için yeni ve ilginç bir özellik duyurmuştu, Akıllı Cevap özelliği.

Akıllı Cevap yeniliği duyurulduğundan beri sadece mobil cihazlarda vardı. Bugün sonunda Inbox’ın internet versiyonuna da bu özellik geldi. Akıllı cevap servise has bir özellik ve Gmail uygulamasında şu anda yer almıyor. Bu özelliğin Gmail‘e gelip gelmeyeceği de henüz belli değil. Bu özellik sayesinde Inbox size mailleriniz için otomatik cevaplar öneriyor. Siz de bu cevapların içerisinden istediğinizi seçip gönderebiliyorsunuz. Inbox hangi maillerin kolayca ve kısaca cevaplanabileceğini seçiyor ve otomatik olarak karşınıza birkaç seçenek çıkarıyor. Tek bir dokunuşla bu cevaplardan birini gönderebiliyorsunuz. Artık bu Akıllı Cevap özelliği Inbox by Gmail‘in web versiyonuna da geldi.

Tıpkı mobil uygulamalarda olduğu gibi web versiyonunda da cevap vereceğimiz maile uygun bir şekilde üç seçenek karşımıza çıkıyor. Cevaplardan hangisini seçmek istiyorsanız tıklıyorsunuz ve işlem tamam. Bu özellik mobil kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi ve çok sık kullanılıyor. Google’ın istatistiğine göre Inbox by Gmail uygulaması ile gönderilen maillerin %10 Akıllı Cevap kullanılarak gönderilmiş.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA