17 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa18°C
  • Girne18°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C

GMB'DEN ANLAMLI ETKİNLİK...

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile tenis oynadı...

GMB'den anlamlı etkinlik...

17 Mayıs 2016 Salı 14:29

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü, sosyal sorumluluk projesi olarak İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile tenis oynadı. Gazimağusa Belediyesi’ne ait Tenis Tesisi’nde bugün saat 10:00’da yapılan etkinlikte rehabilitasyon merkezi öğrencileri tenis eğitmenleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli saatler geçirdi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Gazimağusa belediyesi tenis Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ile yaptığı etkinliğin 2.’sini düzenlediklerini, çocukların tenis eğitmenleri ile çok mutlu olduğunu ve tenisi tanıdıklarını, etkinliğin çok anlamlı olduğunu söyledi. Tenis eğitimi şeklinde yapılması için etkinliği geliştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Arter, öğrencilerin daha çok spor yapmalarını istediklerini söyledi. Arter, etkinliği çok büyük heyecanla yaptıkları ve çocukları mutlu ettiklerini ifade ettiği eğitmenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, etkinliğin yapılmasına yaptıkları katkılarından dolayı Satır Döner ve Northerland Consturction LTD temsilcilerine plaket verdi. Etkinlikte ayrıca  Mağusa Tıp Merkezi’ne de  katkıları için teşekkür edildi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA