03 Mayıs 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa28°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele28°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

GİZLİ EVRAKLAR ŞEHİR ORTASINDA YAKILARAK İMHA EDİLİYOR

Gizli evraklar şehir ortasında yakılarak imha ediliyor

18 Şubat 2015 Çarşamba 08:07

Taner ULUTAŞ

KKTC’de yaşanan anomalilere bir yenisi daha eklendi. Gizlilik içeren birçok evrak şehrin ortasında yakılarak imha edilmeye çalışılıyor. Vatandaşlara ait gizlilik içeren birçok evrakın şehir ortasında yakılması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

EKSOZ EMİSYON TESTİ YAPAN İŞ YERİ ÖNÜNDE İMHA

Egzoz emisyon testi yapılan bir iş yerinin hemen önünde gizlilik içeren evrakların yakılması vatandaş tarafından doğru bir işlem olarak kabul edilmezken bunun araçların egzoz emisyon testi yapan bir iş yerinin önünde yapılmasının da sakıncalı olduğuna vurgu yapılıyor.

GİZLİLİK İÇEREN EVRAKLAR ŞEHİR ORTASINDA YAKILIYOR

Murat Tarım yaptığı açıklamada benim yetkililere ve idarecilere bir sorum olacak.  Şehir ortasında bir devlet dairesinin ateş yakarak evraklarla birlikte çöp yakılması, şahıslara ve şirketlere ait gizlilik içeren evrakların bu yöntemle yok edilmesi yasalmıdır? Yasal değilse neden bir yetkili bu duruma müdahale etmiyor dedi.

copler (4)YETKİLİLER BU DURUMA SON VERSİN

Tarım açıklamasına devamla bu memlekette motorlu araçlara egzoz emisyon testi yapılması devlet taraftan zorunlu kılınırken diğer taraftan devletin memurları dairelerde başına buyruk bir şekilde gizlilik içeren evrakları alenen ateş yakarak bu eksoz emisyon testi önünde yakmaya çalışması da ne derece doğrudur?  Sanırım yetkililer bu duruma son verirler ve gizlilik içeren evrakların imhasını böyle şehir ortasında yakmazlar ifadesinde bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA