28 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

GİRNE’DE NEFESLER TUTULDU

Girne’de nefesler tutuldu

28 Mayıs 2014 Çarşamba 14:00

Girne’de yaşanacak seçimin sonucunu foto finişin belirleyeceği siyasi kulislerde konuşuluyor.

Girne Belediye Başkanlığına aday olan CTP-BG adayı Sümer Aygın ve Bağımsız aday Nidai Güngördü arasında geçmesi beklenen seçim yarışında, TDP adayı Mustafa Şener’in alacağı oy ise merak konusu olmaya devam ediyor.

DP-UG adayının nerdeyse bilinirliliğinin çok düşük olması DP-UG’nin Girne’de oylarını bağımsız aday Nidai Güngördü’ye kaydıracağı tartışmalarına yol açtı.

 2010 yılında Sümer Aygın Girne Beleidye Başkanlığı seçiminde Nidai Güngördü’yü kıl payı geçebilmiş ve başkanlık koltuğuna oturmuştu.

Girne’de yaşanacak seçimin sonucunu foto finişin belirleyeceği siyasi kulislerde konuşuluyor.  Girne Belediye Başkanlığına aday olan CTP-BG adayı Sümer Aygın ve Bağımsız aday Nidai Güngördü arasında geçmesi beklenen seçim yarışında, TDP adayı Mustafa Şener’in alacağı oy ise merak konusu olmaya devam ediyor. DP-UG adayının nerdeyse bilinirliliğinin çok düşük olması DP-UG’nin Girne’de oylarını bağımsız aday Nidai Güngördü’ye kaydıracağı tartışmalarına yol açtı. 2010 yılında Sümer Aygın Girne Belediye Başkanlığı seçiminde Nidai Güngördü’yü kıl payı geçebilmiş ve başkanlık koltuğuna oturmuştu. 3 Haziran tarihinde başlayacak seçim kampanyasında adayların performansının seçimin sonucunu da etkileyceği Girne’de siyasi kulislerde konuşuluyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA