27 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa19°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele19°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI’NDAN ANLAMLI BAĞIŞ

Girne Üniversitesi Vakfı tarafından Çatalköy Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Dostluğa Var Mısın?” Halı Saha Futbol Turnuvası’ndan elde edilen gelir bağışlandı.

Girne Üniversitesi Vakfı’ndan Anlamlı Bağış

24 Haziran 2016 Cuma 12:39

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Girne Üniversitesi Vakfı’nın Çatalköy Belediyesi işbirliğinde Çatalköy Düzkaya Spor Sahası’nda sosyal sorumluluk projeleri kapsamında organize ettiği “. Girne Üniversitesi “Dostluğa Var Mısın?” Halı Saha Futbol Turnuvası sonrasında Karakum Anaokulu’na yapılacağı duyurulan bağış gerçekleşti. Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt, futbol turnuvası organizatörü Alper Ünlü ve Öğrenci İşleri sorumlusu Özkay Aylin’den oluşan bir ekip, Karakum Anaokulu’nda Okul Müdürü Sinem Çakır’a okulun faaliyet ve altyapısında kullanılmak üzere maddi yarımda  bulundu.

Mutlu Soykurt: “Benzer Etkinlikler İle Sosyal Sorumluluk Çalışmalarımız Devam Edecek”

Futbol turnuvasına katılan Girne Üniversitesi öğrencileri, öğretim üyeleri ve çalışanlarından oluşan on bir farklı takımın katıldığını dostluk ve dayanışma içinde geçen çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğini belirten Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt, “benzer etkinliklerle toplumun her kesimine yardım faaliyetlerimiz sürecek. Bu anlamlı etkinlikte bizlerle işbirliği içinde olan Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu’na, turnuvaya katılan tüm Girne Üniversitesi öğrencilerine, öğretim üyelerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Karakum Anaokulu Müdürü Sinem Çakır ise Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt ve ekibine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkürlerini sundu ve okulun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA