16 Nisan 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa13°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara7°C

GİRNE ÜNİVERSİTESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI BAŞ ANTRENÖRÜ İLKER GÖZENELİ OLDU

​İlker Gözeneli: “Ligin genç ve dinamik ama en zorlu rakiplerinden biri olacağımıza eminim” dedi.

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü İlker Gözeneli oldu

01 Haziran 2016 Çarşamba 11:12

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın 2014-2015 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselmesinde ve 2015-2016 sezonunda Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nde verdiği mücadelede ligte geçirdiği henüz ilk yılı olmasına rağmen ligi 10.sırada bitirmesinde önemli rol oynayan İlker Gözeneli, Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü oldu.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2015-2016 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı olarak mücadele eden, 2016-2017 sezonunda ise mücadelesine Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı adı ile devam edecek olan takımın baş antrenörünün İlker Gözeneli olduğu bildirildi.

İlker Gözeneli: “Ligin  genç ve dinamik ama en zorlu rakiplerinden biri olacağımıza eminim”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Baş Antrenör İlker Gözeneli Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı olarak ligdeki iddialı takımlardan biri olacaklarını ifade etti.

“2015-2016 sezonunda Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele ettik. Ligte geçirdiğimiz ilk yılda ligin dinamiklerini birincil elden tecrübe ettik. Teknik ekip olarak bizim için hem zor hem de stresli bir yıldı fakat sonunda edindiğimiz tecrübenin çok değerli olduğuna inanıyorum.

Önümüzdeki sezon yeni bir isimle yola devam edeceğiz. Bu sezon itibariyle Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı olarak ligdeki mücadelemizde yine iddialı ama önceki yıla göre farklı bir yapı ve sistemle yola devam edeceğiz. Bu açıdan yeni bir oluşum ve yapılanma içindeyiz. İlk olarak ismimiz ile başladık, transferlerimiz ve kadromuzla da yeniliğin gücünü lige yansıtacağız. Ligin  dinamik ve genç ama en zorlu rakiplerinden biri olacağımıza eminin” dedi.  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA