26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele23°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

GİRNE LİMANI YİNE COŞACAK

Girne Limanı yine coşacak

31 Mayıs 2014 Cumartesi 13:31

3. Kıbrıs Rakı Festivali’nin Girne Limanı’nda gerçekleşecek final etkinliği için geri sayım başladı. Yeni Rakı ÂLÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri’nin bu yıl da Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile düzenlediği 3. Kıbrıs Rakı Festivali, muhteşem bir final etkinliği için hazırlıklarını tamamladı. Lezzet, muhabbet ve eğlencenin buluştuğu rakı festivalinin Girne Limanı’ndaki etkinliğinde Grup Rast,

Gripin ve Bengü sahne alacak.

Kıbrıs Rakı Festivali’nin her yıl olduğu gibi en heyecanla beklenenen final etkinliğine sayılı saatler kaldı. Bugün Girne Limanı’nı dolduracak rakı severler yine ardı ardına konserler ve renkli etkinlikler ile keyifli saatler yaşayacak.

Girne Limanı’nda gerçekleşecek final etkinliğinde ilk olarak saat 19:00’da, Kıbrıs’ın sevilen gruplarından Grup Rast sahne alacak. Ardından 20:30’da ise Türkiye’nin sevilen gruplarından Gripin rakı severlerle buluşacak. Gripin’in ardından saat 22:30’da sahne alacak olan Bengü ise birbirinden popüler şarkılarının yanı sıra Kıbrıs Rakı Festivali’ne özel ilk kez yapacağı fasl-ı muhabbeti ile Girne Limanı’nı dolduracak rakı severlere tadına doyulmaz ve unutulmaz bir final konseri sunacak.

Girne Limanı birbirinden renkli aktivitelerle şenlenecek

31 Mayıs Cumartesi günü Girne Limanı’nda gerçekleştirilecek olan Kıbrıs Rakı Festivali kapanış etkinliğinde birbirinden renkli aktiviteler yer alacak. Geçtiğimiz yıllarda önünde kuyrukların oluştuğu rakı üretiminin tüm süreçlerini gösteren Rakı Atölyesi ile katılımcılar yine üzümün rakıya dönüşümünün yolculuğuna çıkarılacaklar. Girne Limanı’ndaki festivale katılanlar ayrıca karikatürist ve falcı gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerden yararlanabilecekler ve ünlü barmen Tolga Germiyanoğlu’nun rakı şovunu izleme fırsatı bulacaklar.

3 kişiye Bengü ve Gripin’le tanışma şansı

3. Kıbrıs Rakı Festivali’ne özel olarak bu yıl Kıbrıs’ta ilk olarak Girne Limanı’na dev bir festival heykeli, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen rakı severler için yerleştirildi. Katılımcılar festivaldeki en renkli, en güzel anlarını, Girne Limanı’nın girişine yerleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali heykelinin önünde çektirecekleri fotoğraflarla ölümsüzleştirebilecek. Ayrıca, Kıbrıs Rakı Festivali heykeli önünde çekilen fotoğraflarını, #kibrisrakifestivali hashtag’i ile Facebook, Instagram ve Twitter’da paylaşanlar arasından, jürinin seçeceği üç kişi, konser sonrasında Bengü ve Gripin'le tanışma şansı yakalayacak.

Detaylı bilgi için: www.facebook.com/kibrisrakifestivali, www.twitter.com/kibrisrakifest, www.kibrisrakifestivali.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA