19 Nisan 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt11°C
  • İskele15°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C

GİRNE BELEDİYESİ TENİS KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA DEMET ONURLU GETİRİLDİ

Onurlu: “Tesislerden herkes yararlanabilir”

Girne Belediyesi Tenis Kulübü Başkanlığına Demet Onurlu getirildi

09 Eylül 2015 Çarşamba 17:06

Girne Belediyesi Tenis Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Kulüp Başkanlığı’na oy birliğiyle Demet Onurlu getirildi.

Girne Belediyesi Tenis Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu 6 Eylül 2015 tarihinde yapıldı. 2015 Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Demet Onurlu getirildi.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Leymosun Kültür Evi’nde gerçekleştirilen Tenis Kulübü Olağanüstü Genel Kurul toplantısına yaklaşık 30 üyenin katıldığı belirtildi.

Başkanlığa tek aday olan Demet Onurlu getirilirken, Asbaşkanlığa Amber Ciddi Arabacı, üyeler İzzet Kanaga, Müge Yücetürk, Rasime Keleş, Ayla Çavlı, Sevim Serdaroğlu Aksay, Pembe Gürdeniz, Kemal Soyer, Disiplin Kurulu’na Metin Erduran, Armağan Çelik, Nil Şahin; Denetleme Kurulu’na Deniz Atik Ciddi ve Fezile Nejdet’in seçildiği kaydedildi.

tenis (1)

Onurlu: “Tesislerden herkes yararlanabilir”

Demet Onurlu, yaptığı konuşmasında, böyle bir göreve getirildiği için teşekkür ederek, tenis sporunun gelişmesi için katkıda bulunmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Sağlıklı yaşamın önemine dikkat çeken Onurlu, Girne Tenis Kulübü tesislerinde hoşça vakit geçirilebileceğini de sözlerine ekledi. Onurlu, tesislerinin herkese açık olduğunu ifade ederek, çocuk, genç ve yetişkinleri tenis öğrenmeye ve tesisten yararlanmaya davet etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA