26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele21°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara22°C

GİRNE AKÇİÇEK HASTANESİ’NİN PARK YERİ HASTA EDİYOR

Girne Akçiçek Hastanesi’nin park yeri hasta ediyor

02 Ağustos 2014 Cumartesi 13:16

Ülkemizde sağlık sorunları her geçen gün, farklı şekillerde vatandaşlar ile buluşurken, Girne’de Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde de sağlık alanındaki yetersizlikler devam ediyor. Hastanede yataklı tedavi görebilen hasaların sayısında, yatak yetersizlikleri nedeni ile ciddi kısıtlayıcı sorunlar yaşanırken,  hastaneye ait otopark da bir başka sorun kaynağı olarak Girnelilerin karşısına çıkıyor.

Girne kenti gibi bir kent için çok yetersiz olan hastanenin araç park yeri, özellikle yoğun hasta ve ziyaretçi trafiğinin olduğu günlerde tam anlamıyla bir keşmekeş alanına dönüyor.

Park yerinde araçları park edecek yer bulmak bir yana,  park edilmiş araçların da park yerini terk etmeleri, düzensiz ve sıkışık park nedeniyle neredeyse olanaksız hale geliyor.

Hastaneye ait park yerinin yetersizliği nedeniyle hastane önündeki yola park edilen araçlar ise bir başka trafik sorununun yaşanmasına yol açıyor.

Detay muhabirine konuşan hastaneye şifa bulmak ya da hasta olan yakınlarını ziyaret için gelen vatandaşlar, “Olacak gibi değil. Hiçbir soruna doğru dürüst çözüm getiremeyen devlet, hastane park yeri konusunda da sınıfta kaldı. Hastaneler sözde şifa dağıtıyor ama şu gördüğünüz park sorunu nedeniyle biz, hastane kapısından girmeden sinir hastası olup çıkıveriyoruz” diye konuştular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA