18 Temmuz 2025
  • Lefkoşa29°C
  • Mağusa30°C
  • Girne29°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele30°C
  • İstanbul27°C
  • Ankara28°C

GİBETSU ÇOCUK EKİBİ “BENİM GÜZEL BURNUM” ADLI OYUNU İZLEYİCİLERE SUNDU

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (GİBETSU) çocuk ekibi, Ahmet Önal’ın yazdığı “Benim Güzel Burnum” adlı oyunu izleyicilere sundu.

Gibetsu çocuk ekibi “Benim güzel burnum” adlı oyunu izleyicilere sundu

03 Haziran 2018 Pazar 17:20

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (GİBETSU) çocuk ekibi, Ahmet Önal’ın yazdığı “Benim Güzel Burnum” adlı oyunu izleyicilere sundu. 

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  İsmihan Yorgancı’nın yönettiği oyun Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda dün akşam sahnelendi.

Oyun yönetmeni İsmihan Yorgancı konuşmasında bir yıl boyunca güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, çocuklara ve çocuklarını tiyatroya yönlendiren ailelerine teşekkür etti. 

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de oyun sonunda çocuklara katılım belgelerini vererek, bir yıl boyunca çalışmaları sonucunda sergiledikleri oyun nedeniyle hem çocukları hem de eğitmenleri İsmihanYorgancı’yı tebrik etti. 

GİBETSU çocuk ekibi, yeni sezon çalışmalarına Eylül ayında başlayacak. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA

Yükleniyor...