29 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele20°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

GG’NİN HEDEFİ İLK 8

Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, takımın hedefini açıkladı

GG’nin Hedefi İlk 8

28 Haziran 2016 Salı 21:47

Olağan Genel Kurul’da güvenoyu aldıktan sonra konuşa Gençlik Gücü Kulüp Başkanı olan Suma Zafer Choudhry, “Süper Lig’de asansör takım olmayacağız. Hedefimiz Süper Ligi ilk 8 içerisinde tamamlamaktır”

Gençlik Gücü Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Suma Zafer Choudhry, güvenoyu aldıktan sonra yaptığı ilk konuşmada, takımın hedefini ilk 8 olarak açıkladı.

“Asansör takım olmayacağız, bu kesin” diye konuşmasına başlayan Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Hedefimiz Süper Ligi ilk 8 içerisinde tamamlamaktır. Yaptığımız transferler de bunu gösteriyor. Süper Lig’de kalıcı bir takım olacağız” şeklinde konuştu.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Gençlik Gücü eski Başkanı Mustafa Üstüner’in konuşmasına da değinen Choudhry, “Doğrudur, para veren başkan geldiğinde başarılı olup, bu başkanlar gittiğinde başarısız olmamalıyız. Bizler de bunun farkındayız ki, halı sahamızı yenileyip, kulüp lokalimizin tadilatını tamamlamak üzereyiz. Amacımız buralardan devamlı gelir elde edip, kulübü sağlam temellere oturtmaktır” dedi.

Bir süre önce başlatılan Oyna GG Futbol Akademisi’ne de dikkat çeken Başkan Choudhry, “Sadece kalıcı gelir elde etmeyi değil, takıma öz kaynaklardan futbolcu yetiştirmeyi de hedeflemekteyiz. 21 yaş altı futbolcu transferi yapmamamız da bunun bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

Choudhry, tadilatı tamamlanacak kulüp lokalinin kullanıma başlamasıyla birlikte, yeni ve eski taraftarların takım ve yöneticiler ile bütünleşeceğine de dikkat çekerek, yeşil beyazlı taraftarı bir kez daha karşılaşmalarını izlemek için tribünlere davet etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA