GG YİNE KARMAKARIŞIK
K-Pet 1’nci Ligi Lefkoşa temsilcilerinden Gençlik Gücü’nde sporcular tedirgin

30 Aralık 2014 Salı 08:45
- K-Pet 1’nci Ligi’nde mücadele eden Gençlik Gücü’nde tedirginlikleri hat safhaya ulaşan sporcular dün bir araya gelerek hem rahatsızlıklarını dile getirdiler, hem de gelinen noktada ne yapacakları konusunda bir birleri ile görüştüler.
- Devre arasında kendileri ile görüşüleceği söylendiği için takıma dönen sporcular, bir sporcu toplantısı bile yapılmamasından yakındılar. A ve A2 takım oyuncuları futbolu bırakma aşamasında
- Gençlik Gücü eski Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Ataöğün ve Osman Karamanlı ise, Gençlik Gücü’nün bir an evvel Olağan Üstü Genel Kurul’a gitmesi gerektiğini savunarak, Kulüp Başkanı Tekin Birinci’nin ısrarla görevde kalmasını anlamadıklarını belirttiler.
K-Pet 1’nci Ligi’nde mücadele eden Gençlik Gücü’nde tedirginlikleri hat safhaya ulaşan sporcular dün bir araya gelerek hem rahatsızlıklarını dile getirdiler, hem de gelinen noktada ne yapacakları konusunda bir birleri ile görüştüler.
Devre arasında kendileri ile görüşüleceği söylendiği için takıma dönen sporcular, bir sporcu toplantısı bile yapılmamasından yakındılar. A ve A2 takım oyuncuları futbolu bırakma aşamasında bulunuyorlar.
Gençlik Gücü’nün antrenör futbolcusu Süleyman Göksu, kulüpte herhangi yeni bir durum olmadığını, başkanın sporcular ile tek tek görüşeceğini söylerken; son üç haftada takıma dönen sporcular Hasan Göksun ve Derviş Özeralp’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir grup rahatsızlıklarını dile getirdi.
Kulüp Başkanı Tekin Birinci’den sporcu toplantısı istediklerini belirten Hasan Göksun ve Derviş Özeralp, “Bizler takıma dönme kararını, büyüklerimizin de önerileriyle hep birlikte aldık. İstediğimiz, bundan sonra nelerin yapılması gerektiğinin, nelerin yapılacağının konuşulacağı bir toplantıdır. Çünkü sorunların bir an evvel çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. Ne var ki, ne arayan var, ne de soran. Bu ilgisizlik oldukça, oynayıp oynamamayı sorgulamak noktasına geldik” şeklinde konuştular.
Suç Duyurusu
Gençlik Gücü eski Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Ataöğün ve Osman Karamanlı ise, Gençlik Gücü’nün bir an evvel Olağan Üstü Genel Kurul’a gitmesi gerektiğini savunarak, Kulüp Başkanı Tekin Birinci’nin ısrarla görevde kalmasını anlamadıklarını belirttiler.
Ataöğün ve Karamanlı, “Kasım’2014 ayında Gençlik Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak karar aldık ve 21 Kasım 2014 tarihinde Olağan Üstü Genel Kurul’a gidecektik. Ancak ‘Bana komplo var’ diyerek bu kararı tanımayan Birinci, Karar Defteri’ni de yırtarak aldığımız kararı tanımadı. Aslında büyük bir de suç işledi. Bizler görevimizden istifa ettik, kendisi üç kişi ile başkanlığını sürdürdüğü gibi başarılı da olamıyor. Takımın başarısı ve sporcuların durumu ortadadır” dediler.
Ataöğün ve Karamanlı, Sezon başında kulübün toparlanabilmesi için, futbol takımının 2-3 yıl K-Pet 1’inci Ligi’nde mücadele etmesi yönünde karar aldıkları, ancak Başkan Tekin Birinci’nin kaleci Ali Duvarcı’yı transfer ederek hem bu kararı çiğnediğini hem de takımda ikilik yarattığını belirttiler.
Ataöğün ve Karamanlı, “Ali Duvarcı’ya yüklü miktarda ödeme yaparken, kendi futbolcularımızı ödemezseniz, bu sporcuların tepki göstermeleri doğaldır” şeklinde konuştular ve futbolcuların bugünkü tedirginliklerinde haklı olduklarını ima ettiler.

İncirli: Gelecek nesillere gurur duyacakları bir ülke bırakmak için çalışıyoruzCTP Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, Lurucina Panayırı’nda kültür, dayanışma ve yeni geçiş kapılarının önemine vurgu yaptı; adil ve sürdürülebilir barış için kapıların açılmasının ortak talep olduğunu belirtti.03 Mayıs 2026 Pazar 21:30KIBRIS
Kariyer Günü’nde Büyük Buluşma!Dünyanın en iyi ilk 500 üniversitesi arasında yer alan Yakın Doğu Üniversitesi’nde düzenlenen “Kariyer Günü 2026”, öğrencilerle iş dünyasını bir araya getirerek kariyer yolculuklarına rehberlik etti.03 Mayıs 2026 Pazar 18:03YDÜ - YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
Erdal Abidin için acil AB pozitif trombosit kana ihtiyaç vardır.Erdal Abidin için acil AB pozitif trombosit kana ihtiyaç vardır.03 Mayıs 2026 Pazar 18:02KIBRIS
ARUCAD Dünya Dans Günü’nü “Bodies Speak / Ideas Move” Programıyla KutladıARUCAD Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Modern Dans Bölümü öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, atölye çalışmaları, açık sahne performansları ve akşam gösterimleriyle yoğun bir katılıma sahne oldu.03 Mayıs 2026 Pazar 18:00ARUCAD
Kayıp Şahıslar Komitesine 1 milyon euro ödeyecekRum Yönetimi’nin, kayıpların kimlik tespitine yönelik testlerin yapılabilmesi amacıyla 1 milyon euro değerindeki ödeneği onayladığı belirtildi.03 Mayıs 2026 Pazar 17:58KIBRIS
Meclis Genel Kurulu yarın toplanacak…Gündemde 5 yasa tasarısı var03 Mayıs 2026 Pazar 17:56KIBRIS
Gazimağusa’da 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybettiGazimağusa’da 3 yaşındaki Ayaz Kılbaş, ikametgâhı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.03 Mayıs 2026 Pazar 17:55KIBRIS
Erhürman, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu kabul ettiCumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti03 Mayıs 2026 Pazar 17:54KIBRIS
Merit Otellerinin geleneksel 23 Nisan şenlik ve eğlenceleri Merit Park Hotel’de yapıldıMerit International Sosyal İşler Koordinatörlüğü tarafından Merit Park Hotel’de düzenlenen Merit Otelleri İlkokullar 23 Nisan Oyunları ve Eğlencesi, bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilerek çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.03 Mayıs 2026 Pazar 17:51KIBRIS
Güney Kıbrıs'ta 2 şap vakası dahaRum basınında yer alan bilgilere göre Athineu'da iki çiftlikte şap hastalığı tespit edildi. Buna göre şap hastalığı görülen çiftlik sayısı 110’a ulaştı. Öte yandan nadir türlerin akıbetine ilişkin kararın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.02 Mayıs 2026 Cumartesi 18:37GÜNEY KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.