19 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele25°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

GG: GOL VE GALİBİYET!

Gençlik Gücü, aradığı başarıyı 3’üncü haftada elde etti

GG: Gol ve Galibiyet!

10 Ekim 2016 Pazartesi 08:39

Gençlik Gücü:2 – G.Birliği:0

İlk iki haftayı gol atmadan geçen Gençlik Gücü, karşılaşmaya lider olarak başlayan Gençler Birliğikarşısında hem özlediği golü buldu, hem de K-Pet Süper Lig’deki ilk galibiyetini elde edip hanesine üç puan yazdırdı

YER: Şehit Hüseyin Ruso Stadı.

HAKEMLER: Hakan Muhtaroğlu, Emre Çevikdal, Cem Öksüzoğulları.

GENÇLİK GÜCÜ: Çağatay Gürler, Özcan Saygı (Erdoğan Emiroğulları),Derviş Özeralp,Hüseyin Taşçı, Daniel Addo, Uğur Sönmez, Ali Akbulut, ZeebChoudhry (Orhan Çokbekler), Raif Selden (Gökhan Özer)Debola Daniel OgunSeye, İsmail Soydan.

GENÇLER BİRLİĞİ: Raif Denktaş Pehlivan, Barış Dağ (Ahmet Orun),Mehmet Erol,Sinan Öğüt, Emir Dolu, Arif Uysal,Şenol Şöför, Mehmet Aylanç (İbrahim Köse), Kaan Güder (İsraelAmmanuelİsrael),ZaydMoiseGnenegbe, YakubuAbunu Malik.

KIRMIZI KART: Dk:76 Uğur Sönmez (Gençlik Gücü).

GOLLER:Dk: 26 Ali Akbulut, dk:70 Raif Selden (Gençlik Gücü).

İlk iki haftayı gol atmadan bir puan ile geçen K-Pet Süper yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü, üçüncü haftada ilk iki haftayı 6 puan ile tamamlayan ve karşılaşmaya lider olarak çıkan Gençler Birliği’ni konuk etti. Karşılaşmayı ev sahibi takım Gençlik Gücü 2-0 kazandı.

Her iki takım taraftarının da ilgi gösterdiği karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Gençlik Gücü oldu.

3’üncü dakikada, sol taraftan gelişen Gençlik Gücü atağında çizgiye kadar inan Debola Daniel OgunSeye’nin ortasında savunma topu dışarı attı.

21’inci dakikada, konuk takım Gençler Birliği’nin kaleyi karşıdan gören bir yerden kazandığı serbest atışı Arif Uysal kullandı, kafalardan seken topu kaleci Çağatay Gürler son anda üsten dışarı gönderdi.

26’ncı dakikada, Debola Daniel OgunSeye Derviş’in koşu yoluna topu bırakınca, bu futbolcunun sol çizgiden ortasında topla ceza sahası içerisinde buluşan Ali Akbulut topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü:1 – Gençler Birliği:0.

32’inci dakikada, Gençlik Gücü’nün kazandığı serbest vuruşu Daniel Addo direkt kaleye kullandı, top az farkla sağdan dışarı gitti.

41’inci dakikada, Gençler Birliği savunmasının çıkarttığı uzun topla buluşan Arif Uysal kaleci ile karşı kaldı, vuruşunda top kaleci Çağatay’dan döndü, dönen topu savunma uzaklaştırdı.

44’üncü dakikada, kendi topu ile ceza sahası önüne kadar gelen Daniel Addo, Debola Daniel OgunSeye ile paslaştı, ancak ceza sahası içerisinde topa istediği gibi vuramadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Gençlik Gücü’nün 1-0’lık galibiyeti ile kapandı.

İkinci yarıda ilk tehlikeli atak konuk takım Gençler Birliği’nden geldi.

52’nci dakikada, Gençler Birliği atağında İsraelAmmanuelİsrael’in vuruşunda top üsten dışarı gitti.

70’inci dakikada, Debola Daniel OgunSeye ile verkaça giren Raif Selden kaleyi karşıdan gören bir yerden ve 18 üzerinden sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü:2 – Gençler Birliği:0.

76’ncı dakikada, rakibe yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart gören Uğur Sönmez oyun dışına alınınca, ev sahibi Gençlik Gücü geriye kalan dakikalarda 10 kişi ile mücadele etmek durumunda kaldı.

90+3’üncü dakikada, kendi çabalarıyla penaltı noktasına kadar inen Debola Daniel OgunSeye, topu önündeki İsmail Soydan yerine arkasındaki Orhan Çokbekler’e vermek isteyince, takımını üçüncü golden etti.

Karşılaşmayı 2-0 kazanan Gençlik Gücü puanlarını 4’e yükseltirken; konuk takım Gençler Birliği ise 6 puanda kalarak liderliği kaptırdı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA