29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa16°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

GG, GENÇLERE GÜVENİYOR

Gençlik Gücü, 21 yaş altı futbolcu transferi yapmayacak

GG, Gençlere Güveniyor

27 Haziran 2016 Pazartesi 09:57

Sezon öncesi özel eğitmen ile salon çalışmalarına alınan Gençlik Gücü 21 yaş altı futbolcuları, Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry ve teknik direktör Niyazi Göksun ile bir araya geldiler

Gençlik Gücü’nün 21 yaş altı futbolcuları, sezon öncesi çalışmalarına emin adımlarla başladılar. Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, "Gençlerimize güveniyoruz” dedi.

Sezon öncesi özel eğitmen Deniz Erdağ gözetiminde salon çalışmalarına alınan Gençlik Gücü 21 yaş altı futbolcuları, Pazar günü hariç haftanın 6 günü salona gidiyorlar.

21 yaş altı futbolcular Tayfun Doğan, Orhan Çokbekler, Mahmut Yumuşak, Akın Yıldırım, Abdullah Çapan, Emin Günal ve Hasan Kınay, geçtiğimiz hafta Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry ve teknik direktör Niyazi Göksun ile Caffe Sumi’de bir araya geldiler.

Mayıs’2016 ayından itibaren salonda çalışan 21 yaş altı futbolcularına bu kategoride transfer yapılmayacağını açıklatan Göksun, “Hem ben, hem başkan ve yönetim kurulu üyeleri sizlere güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Bu güvenin genç futbolcular için büyük bir fırsat olduğuna vurgu yapan Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Toplamda 7 kişisiniz ve her karşılaşmada 3 kişi kadroda olup, en az iki kişi top oynayacak. Bu sizler için önemli. Bizler sizlere güveniyorsak, sizler de bu güveni hak etmek için çok çalışmalısınız” dedi ve futbolcularından salon çalışmalarına gerekli önemi göstermelerini istedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA