28 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

GERGİN TOPLANTIDAN SAKİN KARAR!

Gergin toplantıdan sakin karar!

15 Temmuz 2014 Salı 15:28

23 Temmuz’a kadar beklenecek

 

HAVA-SEN’in CAS konusunda gerekli çalışmayı yapmayan hükümete yönelik karar üretmek için dün gerçekleştirdiği toplantıda, 23 Temmuz’a kadar bekleme kararı alındı. Gazetemize konuşan Hava-Sen Başkanı Buran Atakan, toplantıda bekleme kararı alındığını açıkladı.

Rana SARRO

Kıbrıs Türk Kamu Çalışanları ve Hava Taşıyıcıları Sendikası (HAVA-SEN), 169 CAS çalışanının işten durdurulması konusunda hükümetin gerekli çalışmayı yapmadığı gerekçesiyle dün gerçekleştirdikleri toplantıda, 23 Temmuz’a kadar bekleme kararı aldı.

Gazetemize konuşan Hava-Sen Başkanı Buran Atakan, büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıdan çıkan kararı gazetemize açıkladı.

Bayram öncesine kadar hükümetin açıklama yapmasını bekleme kararı aldıklarını belirten Buran Atakan, bayağı gerginlik yaşandığını belirttiği toplantıyla ilgili şu bilgileri verdi:

“Bayağı kalabalık bir toplantı yaptık. Başbakan’ın biraz daha süre istemesini değerlendirdik. Serdar Denktaş’a ziyaretinde uğraş içerisinde oldukları bilgisini alan Arslan Bıçaklı, bunu toplantıda aktardı. Dolayısıyla bir müddet daha bekleme kararı aldık. 22-23 Temmuz bayram öncesine kadar, bizlere açıklama yapmalarını bekleme kararı alındı. Toplantının başında çalışanların malum durumlarından ötürü, bayağı gerginlikler yaşanmasına rağmen bu sürenin beklenmesi gerektiği yönünde de ortak bir karar çıktı.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA