20 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele26°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C

GENÇLİK DAİRESİ “BİLGİLENDİRME VE FARKINDALIK YARATMA SEMİNERİ”

Gençlik Dairesi “Bilgilendirme ve Farkındalık Yaratma Semineri”

08 Aralık 2015 Salı 11:57

Gençlik Dairesi Akdoğan Gençlik Merkezi, engellileri konu alan “Bilgilendirme ve Farkındalık Yaratma Semineri” gerçekleştirdi.

Daireden yapılan açıklamaya göre, Akdoğan Gençlik Merkezi’nde yer alan ve bölge gençlerine verilen semineri Sosyal Sorumluluk sorumlusu Ertuğ Doğu verdi.

Seminerde gençlerin konuyla ilgili hazırladığı kısa kamu spotları ve “Engel değilsen Engelli değilim” adlı kısa film gösterildi.

Semineri izleyenler arasında Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, Akdoğan Dr. Fazıl Küçük ilkokulu Müdürü Sözer Özkaramehmet, Akdoğan Köy Muhtarı İsmail Kozanoğlu, Akdoğan Dr. Küçük İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Cakar, Akdoğan Belediyesi Meclis Üyesi Orsan Ülgener, Gençlik Dairesi Akdoğan Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri ve gençlik merkezi üye gençleri ile köy halkı katıldı.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, Akdoğan Gençlik Merkezi’nde bulunan gençlerin böylesi önemli bir konuyu sosyal sorumluluk kapsamında projelendirerek geniş bir kitleye aktarmasının mutluluk verici olduğunu vurguladı.

Düzgün, semineri düzenleyen tüm gençlere ve katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Engel değilsen Engelli değilim” sloganının seminerin ders alınması gereken yönü olduğunu kaydetti.

1449567435

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA