28 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

GENÇ KIZLARI SEKS PARTİSİNE GÖTÜREN OTOBÜSE POLİS BASKINI

İngiltere'de 14-15 yaşlarındaki 40 kız öğrenciyi cinsel içerikli partiye götüren otobüse polis baskın düzenledi.

Genç Kızları seks partisine götüren otobüse polis baskını

20 Şubat 2016 Cumartesi 12:25

İngiltere'de yaşları 14 ve 15 yaşları arasında değişen yaklaşık 40 kız öğrenciyi, sosyal medya vasıtası ile duyurulan cinsel partiye götüren otobüse polis tarafından baskın düzenlendi. Bazı kızların daha önce de kendilerinden yaşça büyük şahıslarla cinsel içerikli partilere katıldıklarını ailelerine söylemeleri üzerine polis alarma geçti.

POLİS ALDIĞI DUYUMLARLA HAREKETE GEÇTİ

Bucnall şehrinde 40 kız öğrenciyi cinsel içerikli partinin yapılacağı yere götüren otobüse baskın yapıp durduran polis, operasyonun sosyal medya aracılığıyla dikkat çektiğini belirtti. Öğretmenler ve ailelerin bazı yerlerde cinsel içerikli partiler düzenlendiğine dair duyumlar almalarını üzerine harekete geçen polis şöyle devam etti: ''Bu tür partilerin düzenlendiğinden şüphe ettiğimiz durumlarda baskınlar yaparak engellemeye çalışıyoruz.''

''SOSYAL MEDYA HESAPLARI AİLELER TARAFINDAN KONTROL EDİLMELİ''

Olayın gerçekleştiği Stoke-on-Trent şehrindeki bir yetkili ise çocuklara yapılan cinsel istismarlara karşı sorumlu kurumlarla birlikte mücadele ettiklerini dile getirdi. Olay ile ilgili konuşan komiser Matthew Ellis, ''Yaşanan olay, çocukların sosyal medya hesaplarının aileleri tarafından kontrol edilmesinin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha gösterdi. Aileler, basit önlemlerle çocuklarının internette yaptıklarını kontrol etmeleri gerekmektedir.'' dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA