29 Mart 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa18°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

GENÇ ERKEK VE KIZLARI HEYECAN SARDI!

Festival 47, Gençlik Yarışması 32 Yaşında...

Genç erkek ve kızları heyecan sardı!

12 Haziran 2015 Cuma 23:30

Geleneksel İskele Festivali yine çok konuşulacak. Bu yıl 47.’si düzenlenecek olan Festival için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 3 Temmuz’da start alacak olan; kültür ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra en ince detayına kadar her şeyin düşünüldüğü festivalde yine olmazsa olmazlardan bir tanesi, ‘gençlik yarışması’. Bu yıl da Bülent Günkut farkı ile festivale damgasını vuracak güzellik yarışması 11 Temmuz’da yapılacak.

Festival 47, Gençlik Yarışması 32 Yaşında

İskele Festivali kapsamında bu yıl 32’ncisi yapılacak olan Gençlik Yarışması’na katılım başvuruları da başladı. 11 Temmuz gecesi yapılacak olan yarışmada birinci, ikinci ve üçüncülere yine birbirinden güzel ödüller takdim edilecek.  Yarışmada ipi göğüsleyecek yılın genç kızı ve yılın genç erkeğine 1000 TL, ikincilere 500 TL, üçüncülere ise 300 TL verilecek. Yarışmada para ödülünün yanı sıra sürpriz hediyeler de olacak.

Yarışma 11 Temmuz gecesi

Havadis Gazetesi işbirliği ile muhteşem bir organizasyona imza atmaya hazırlanan Bülent Günkut, yılın genç kızı ve genç erkeği yarışması hakkında bilgi verdi. Bu yıl 32.’si düzenlenecek olan yarışmaya 13 - 19 yaşları arasındaki gençlerin katılabileceğini söyledi.

Günkut, yarışmaya katılmaya hak kazanan genç kız ve genç erkeklerin, 11 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’da Festival Gösteri Merkezi’nde olmalarını da istedi.

Yarışmaya katılmak isteyen gençler başvurularını gunkut@hotmail.com ve info@iskelebelediyesi.com adreslerinden yapabilecekler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA