24 Nisan 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa16°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele16°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara18°C

“GELECEĞE IŞIK TUTAN, MUTLULUK VERİCİ İMKANLAR”

Girne Üniversitesi Balıkesir’den konukları ağırladı...

“Geleceğe Işık Tutan, Mutluluk Verici İmkanlar”

03 Haziran 2016 Cuma 15:43

Balıkesirli Rehber öğretmenlerden oluşan bir grup rehber öğretmen Girne Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Girne Üniversitesi’ni yerinde tanımak amacıyla geziye gelen Balıkesir Rehber öğretmen grubu, Üniversitenin bölümleri hakkında detaylı bilgi aldı.  Rehber öğretmenler, Girne Üniversitesi’nin sunduğu imkanları yerinde görerek, Girne Üniversitesi’nin gelecek projeleri hakkında detaylı bilgiler aldılar.

gu1.jpg

“Geleceğe Işık Tutan, Mutluluk Verici İmkanlar”

Balıkesir öğretmen grubu adına açıklamada bulundan Tolga Bey şunları kaydetti: “Bizler Burhaniye ve Ayvalık’ın rehber öğretmenleri olarak Girne Üniversitesi’nin bölümlerini ve öğrencilerini tanımak maksadıyla ziyarete geldik ve bu geziden son derece memnun kaldık. Bizi çok özel ağırladılar ve bölümleri ayrıntılı bir şekilde tanıttılar. Biz de bölümleri oldukça beğenerek gezdik. Girne Üniversitesi’nin öğrencilerine böyle imkanlar sunması bizi gerçekten mutlu etti. Bu imkan gelecekteki üniversite öğrencilerimiz içinde büyük bir avantaj ve katkı sağlayacak diye düşünüyoruz. Buraya gelmiş ve bu okulu görmüş olmaktan çok mutluyuz. Burdaki tüm imkanları sağlayan meslektaşlarımıza kendi adımıza çok teşekkür ediyoruz. Üniversitenin gelecek nesillere nasıl ışık tutacağını anlamış olduk. Girne Üniversitesi’nin tüm ekibine, personellerine ve hocalarına teşekkür ediyoruz.”

gu2.jpg

Mavi Fotoğraf Sergisi” Ve “Bilinmeyen Yönleri İle Çanakkale Deniz Savaşları Sergisi” Gezildi…

Girne Üniversitesi kampüsünde sergilenen Çanakkale Deniz Savaşları ve Mavi Fotoğraf Sergisini de gezen rehber öğretmen grubu, sergiler ile ilgili detaylı bilgi aldılar. Gezi, Rehber öğretmenlerin Girne Üniversitesi Kütüphanesi’ni gezmeleri ile son buldu.

 
Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA