18 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele25°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara23°C

GAZİMAĞUSA TÜRK MAARİF KOLEJİNDE MEZUNİYET ÇOŞKUSU

Gazimağusa Türk Maarif Kolejinde mezuniyet çoşkusu

26 Haziran 2015 Cuma 10:50

Gazimağusa Türk Maarif Koleji, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda düzenlenen görkemli mezuniyet töreni ile  118 öğrenci diploma almanın mutluluğunu yaşadı.

IMG_0395

Törene Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Genel Ortaöğretim Dairesi Müdürü Mustafa Borataş, Okul Aile Birliği, müdür, öğretmenler, öğrencilerin aileleri katıldı.

Tören Gazimağusa Türk Maarif Koleji Marşı eşliğinde başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını okul müdürü Bahadır Volkan yaptı.

Bahadır Volkan konuşmasında öğrencilere istedikleri  üniversitede okumaları dileğinde bulunarak, öğrencilerin  başarısının ailelerden kaynaklandığını belirtip, ailelere de teşekkür etti.

Genel Ortaöğretim Dairesi Müdürü Mustafa Borataş da aileleri tebrik ederek, Gazimağusa Türk Maarif Koleji öğretmenlerinin eksik öğretmen yerine yenisi gelene kadar çocukların derslerinden  eksik kalmalarını engelledikleri için öğretmenlere yaptıkları bu fedakarlıklar için teşekkür etti.

Daha sonra konuşma yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, mezun olan öğrencilere hayatlarından okumayı, kültürü sanatı ve sporu eksik etmemeleri önerilerinde bulunurak, üzerlerinde çok emeği olan öğretmenlerini de unutmamaları gerektiğini dile getirdi.

Okul birincisi Şengül Saral ve okul ikincisi Simay Volkan’a belge ve ödülleri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve Genel Ortaöğretim Dairesi Müdürü Mustafa Borataş tarafından verildi.

Daha sonra mezun olan tüm öğrencilere diplomaları  verildikten sonra tören keplerin havaya atılması ile sonra erdi.(MHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA