19 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele25°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

GAÜ’DEN LE CHATEAU LAMBOUSA OTEL’DE UNUTULMAZ İFTAR YEMEĞİ

GAÜ’den Le Chateau Lambousa Otel’de unutulmaz iftar yemeği

18 Temmuz 2014 Cuma 15:44

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) , geçtimiz haftalarda görkemli bir tören ile açılışı gerçekleşen Le Chateau Lambousa Otel’de  gerçekleşen İftar Yemeğinde basın mensupları, GAÜ küresel bilm ailesi ve halk biraraya geldi.

GAÜ Kurucu rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar,  GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu Başkan yardımcısı Cemile Esenyel, GAÜ Küresel Bilm Ailesi, Basın Mensupları ve halkın katılımı ile Le Chateau Lambousa Otel’de “Tek Kalp, Tek Vücut Olalım” sloganı ile  gerçekleşen iftar yemeğinde, Türkiye’nin ünlü Semazen gruplarından “Lal Semazen”  ekibi  gerçekleştiridiği İlahi dinletisi ve Semazen gösterisi ile unutulmaz bir İftar yemeği yaşattı.

İftar yemeğinde konuşma gerçekleştiren GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, iftar yemeğine katılan basın mensupları, GAÜ ailesi ve misafirlere hoş geldiniz diyerek, “Bütün bir yıl uğraşıyoruz, hepbirlikte bir çok programa katılıyoruz, açılışlar yapıyoruz. Bütün bu süreçlerde hep o heycanı yaşarken aslında o geceyi malesef yaşayamıyoruz. Bu mübarek ramazan gecesinde sizlerle bu anı paylaşmak içselliğimizle, bu gecenin kokusunu almak, birbirimizle iftarımızın anlamı ile bu muhabbeti yaşamak üzere Girne amerikan üniversitesi  olarak sizleri aramızda görme çağrısı yaptık. Bizleri çok mutlu ettiniz. Ben üniversitemiz adına tüm içselliğimle sizlere teşekkür ediyorum ve bu muhabbetin içimizde yaşattığımız güzelliğin bütün bir yıl içimizde yaşamasını diliyorum. Hepinize afiyetler olsun; iyi iftarlar ve iyi seyirler diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA