28 Mart 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

GAÜ VE TÜRKİYE KAMU-SEN ARASINDA İŞBİRLİĞİ

GAÜ ve Türkiye Kamu-Sen arasında işbirliği

19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:36

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika üyelerine GAÜ’den %50 akademik burs

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu Akademik yılına girerken gerçekleştirmiş olduğu akademik işbirliği anlaşmaların yanında, ticaret, sanayi ve sivil toplum örgütleri ile de anlaşmalar yapmaya devam ediyor.

GAÜ ve Türkiye Kamu-Sen arasında gerçekleşen protokol anlaşmasına, GAÜ adına CEO ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Türkiye Kamu-Sen adına ise Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk imza koydu. GAÜ ve  Türkiye Kamu-Sen arasında imzalanan işbirliği anlaşması ile Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri, çocukları ve çalışanların eşlerine, burssuz olarak Girne Amerikan Üniversitesini tercih etmeleri halinde % 50 Akademik burs sağlanacak.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, GAÜ’nün 200’e yakın uluslararası üniversite ile aktif olarak akademik işbirliği anlaşmasının bulunduğu belirtilirken, üniversite ve eğitim kurumları yanında, birçok sivil toplum örgütü, sanayi ve ticaret kurumu ile de anlaşmalarının bulunduğu belirtildi. GAÜ bünyesinde gerçekleştirilen anlaşmaların aktif olarak sürdüğü bildirilen açıklamada, anlaşmalar sayesinde kurumlar ve özellikle öğrencilerin büyük fayda gördüğü vurgulandı.

Ayrıca, gerçekleştirilen anlaşmalar ile öğrencilerin daha kaliteli ve uluslararası düzeyde eğitim almalarının amaçlandığı ifade edilen açıklamada, bu sayede öğrenciler daha zengin staj olanaklarına ve mezun olduktan sonra daha rahat iş bulma imkanına sahip olduğu vurgulandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA