28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

GAÜ DENİZİCLİK FAKÜLTESİ KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

GAÜ Deniziclik Fakültesi Kariyer Günleri gerçekleştirdi

07 Mayıs 2014 Çarşamba 16:17

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Denizcilik ve Ulaştırma Yüksek Okulu Güverte Bölümü ve Denizcilik Klübü’nün beraber düzenledikleri  Denizcilik Kariyer Günü yoğun katılımla gerçkeleşti.

GAÜ FreeDom Binasında gerçekleşen Denizcilik Kariyer Günlerine, DENSA Denizcilik Tic. Aş. İnsan Kaynakları Müdürü Hakan Alkan katılırken,  GAÜ Denizcilik ve Ulaştırma Yüksek Okulu Güverte ve Lojistik bölümü öğrencilerini , DENSA denizcilik  Tic. A.ş firması’nın içeriği , işleyişi , şirket personeli’nin yapısı , gelişen ve gelişmeye devam edecek olan gemi filo yapısından ve stajer öğrenci alımı konularında bilgilendirdi.

Hakan Alkan, DENSA Denizcilik tanıtımının ardından GAÜ Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin merak ettikleri konulardaki sorularını yanıtlayarak, denizcilik ve lojistik hakkında detaylı bilgi verdi.

GAÜ Öğrencilerine DENSA Denizcilik’te Staj ve Çalışma İmkanı

GAÜ Denizcilik Fakültesinin öğrencilerinin disiplin ve bilgi birikimlerinin kendi beklediği düzeyin üzerinde olduğunu belirten  Alkan, öğrencilerinin staj alımı için maksimum olanakları sunacağını ve eğer kendi firmalarında yer bulamaz ise , başka firmalara referans olacağını belirterek, gelişmiş ve gelişmeye devam edecek olan DENSA firmasının filo yapısından bahsetti.

Alkan, GAÜ Albatros gemi simülatör alanını ve denizcilik eğitim ve uygulama alanlarında incelemede bulunarak,  Girne Amerikan Üniversitesi’nin alt yapı donanımlarına hayran kaldığını belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA