20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

GAÜ-AS TV MEDYA GRUBU ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

GAÜ-AS TV Medya Grubu arasında işbirliği protokolü

30 Mayıs 2014 Cuma 17:32

AS TV Medya Grubu ile Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) arasında ilişkileri  geliştirmek ve güçlendirmek yanında ortak proje ve yapımlara imza atmak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

AS TV Medya Merkezi’nde düzenlenen protokol imza törenine, AS TV Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şadi, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi katıldı.

Protokol imza töreninde konuşma yapan GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi,  iki yerli kuruluş olan AS TV Medya Grubu ve GAÜ olarak her türlü alanda işbirliği yapılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Vehbi,  hem sektörler arası, hem de içerisinde işbirliklerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, KKTC medya kuruluşlarıyla GAÜ’nün bunu başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olduğunu dile getirdi. Vehbi, İşbirliğinin amacının kaynakları en verimli şekilde kullanılabilmesi olduğunu vurgulayarak, anlaşmaların bir sektörde rekabet içerisinde olan kurum ve kuruluşlarında yapması gerektiğini vurguladı. Gerçekleştirilen protokol anlaşmasının her iki kurum için de hayırlı olmasını dileyen Vehbi, GAÜ Ailesi adına AS TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Şadi’ye teşekkür etti.

AS TV Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şadi ise, Girne Amerikan Üniversitesi ile gerçekleştirilen protokol anlaşmasından mutluluk duyduklarını belirterek, Kıbrıs’ın ilk üniversitesi ile olan işbirlikleriyle birlikte ileride başarılı projelere imza atacaklarına inandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından AS TV Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şadi ve GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi işbirliği protokolüne imza koydu.

5 yıllık bir dönemi kapsayan protokol, AS TV Medya Grubunda , GAÜ öğrencilerine  staj ve araştırma olanakları sağlanması, karşılıklı olarak , yayın ve teknik personele  yönelik hizmet içi kurslar düzenlenmesi,  iki kurum arasında ortak yayınlar  üretilmesi ve bu amaçla bir  ortak yapım komisyonu oluşturuması, eğitim öğretim ve araştırmalar  için yararlanılabilecek  yazılı görsel işitsel malzeme ile teknik donanımın  karşılıklı olarak kullanılması, bilimsel ve toplumsal amaçlı  toplantıların  düzenlenmesinde işbirliği yapılması, GAÜ küresel Bilim ailesinin kanaat önderlerinin  AS TV programlarına görüşleri ve bilimsel çalışmaları ile katkı sağlaması yanında sosyal ilişkilerin de geliştirilmesini kapsıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA