23 Nisan 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa22°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele22°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

GALATASARAY’DAN WESLEY SNEİJDER’E CEZA

Galatasaray'dan Wesley Sneijder için son dakika kararı geldi...

Galatasaray’dan Wesley Sneijder’e ceza

15 Haziran 2016 Çarşamba 15:05

Galatasaray, Wesley Sneijder’in sözlerini affetmedi. Sarı kırmızılı yönetim, bir gazeteye verdiği röportajda yönetimi eleştiren ifadeler kullanan ve “Hamle yapacak radikal kararlar alacak yönetici tipi yok” diyen tecrübeli futbolcuya 150 bin Euro ceza kesti.

Wesley Sneijder ne demişti?

Galatasaraylı Wesley Sneijder, bir gazeteye verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: “32 yaşındayım. Avrupa’nın en büyük futbol ülkelerinde, en büyük takımlarında forma giydim. Herhalde az çok tecrübe edindim. Yönetime ve başkana hep diyorum, ben Galatasaray’ı seviyorum. Gelin bu tecrübelerimi sizlere, kulübe ve takıma faydalı olacak şekilde aktarayım. Bu şansı bana verin. Hep dinliyorlar, hep olur diyorlar ama kimse harekete geçmiyor. Bu beni çok üzüyor. Yönetimde aslında vizyonlu insanlar var. Başkanımız gerçekten çok fedakârlıklar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Ama işte o kulübü tam anlamıyla harekete geçirecek, uçuracak hamleleri bir türlü gerçekleştiremiyorlar. Hamle yapacak radikal kararlar alacak yönetici tipi yok. Çoğu yönetici zaten başka şeyler peşinde. Kendi reklamlarını yapıyorlar. Egoları tavan yapmış yöneticilerle Galatasaray bir yere gidemez… Mesela Fatih İşbecer… Şimdi kendisi nerede. Çok merak ediyorum. Bir ara hep o vardı, hep ön plandaydı. Mustafa Denizli’nin gelmesini o istedi. Denizli geldi o şov yapmaya devam etti ama Denizli gittikten sonra Fatih bey ortalarda yok. Nerede ben çok merak ediyorum. Neden ortaya çıkıp konuşmuyor? Neden çözüm üretmeye çalışmıyor? Taraftar da bunu çok merak ediyordur…”yesns.jpg

Wesley Sneijder ‘çarpıtıldı’ demişti

Bu ses getiren röportajın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Wesley Sneijder, sözlerinin çarpıtıldığını belirtse de ceza almaktan kurtulamadı.

Wesley Sneijder kimdir?

Wesley Sneijder; Hollandalı futbolcu. Galatasaray’da 10 numaralı forma giymektedir. Ofansif orta saha pozisyonunda görev yapan Wesley Sneijder, Hollanda Millî Takımı’nda da oynamaktadır. UEFA tarafından, 2009–10 sezonunun en iyi orta saha oyuncusu ve 2010’da FIFA tarafından en iyi üç orta saha oyuncusundan biri olarak seçilen Wesley Sneijder Ajax Akademisi’nde yetişen biri olarak öncelikle Ajax’ta oynadı ve yedi kupa kazandı. 2004 yılında Yılın Hollandalı Futbolcusu ödülüne layık görüldü. 2007’de 40 Milyon Euro karşılığında Real Madrid’e satılan Wesley Sneijder ilk yılında kulübü La Liga’da şampiyon oldu ve daha sonra 30 Milyon Euro karşılığında Inter’e transfer oldu. Inter’de iken Serie A, UEFA Şampiyonlar Ligi ve iki defa Coppa Italia kupasını kazanan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, 2009 yılında Yolanthe Cabau ile evlendi. Wesley Sneijder, 20 Ocak 2013 tarihinde Galatasaray ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Wesley Sneijder’in sözleşmesi 2015-2016 sezonunda 4 sene daha uzatılmıştır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA