23 Nisan 2024
  • Lefkoşa32°C
  • Mağusa31°C
  • Girne27°C
  • Güzelyurt32°C
  • İskele31°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara25°C

FİRARİ YILMAZ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ...

Mağusa Polis Müdürlüğü hücrelerinde tutuklu bulunduğu sırada yasal tutukluluktan firar eden zanlı Adem Yılmaz dün mahkemeye çıkarıldı...

Firari Yılmaz Cezaevine gönderildi...

22 Mart 2016 Salı 07:45

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da işlemiş olduğu “Dükkan açma” ve “Sirkat” suçlarından dolayı teminata bağlanan ancak teminat şartlarını yerine getiremediğinden dolayı cezaevine sevkedilmek üzere Mağusa Polis Müdürlüğü hücrelerinde tutuklu olduğu sırada firar eden zanlı Adem Yılmaz, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Yasal tutukluluktan firar” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı Yılmaz, tutuklu yargılanmak üzere 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Girne’de tespit edildi...

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Çebi, zanlı Adem Yılmaz’ın 17 Mart tarihinde Mağusa’da daha önceden işlemiş olduğu “Dükkan açma” ve “Sirkat” suçları ile ilgili olarak Mağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldığını ve teminata bağlandığını söyledi.

Zanlının teminat şartlarını yerine getiremediğinden dolayı cezaevine sevkedilmek üzere Mağusa Polis Müdürlüğü hücrelerinde tutuklu bulunduğu esnada hücreden kaçarak yasal tutukluluktan firar ettiğini belirten Çebi, zanlının 19 Mart tarihinde Girne’de tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Çebi, zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Tutuklu yargılanacak...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Adem Yılmaz’ın davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA