19 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

FENERBAHÇE’DE ALİ KOÇ ÇILGINLIĞI!

Ünlü işadamı Ali Koç'un başkanlığa talip olduğunu açıklaması camiada büyük heyecan yarattı. Taraftarlar, Karabükspor maçında eski yönetici için tribünlerin doldurulması çağrısı yaptı.

Fenerbahçe’de Ali Koç çılgınlığı!

26 Ekim 2016 Çarşamba 14:58

Ali Koç'un, ilk yapılacak olan kongrede aday olacağını duyurması, Fenerbahçe camiasında büyük ses getirdi. Taraftarının küsüp tribünleri doldurmadığı, futbol takımının ise istikrarsızlığının sürekli eleştirildiği sarı-lacivertlilerde ünlü işadamının “Şartlar ne olursa olsun ilk kongrede adayım” açıklaması yeni bir heyecan yarattı. Sarı Kanarya'da kan değişikliğinin şart olduğunu belirten camianın, Ali Koç ismi üzerinde yoğunlaştığı sızan bilgiler arasında…

TAKDİR TOPLADI

Ünlü işadamının, “Kongre çığırtkanlığı yapmayacağım. Yönetim ne zaman uygun görürse o zaman kongre olacaktır. 2018Mayıs ayında da zaten kongre var. İlk yapılacak kongrede başkanlığa adayım. Hepimizin çubukluya sahip çıkması lazım” ifadeleri, sarı-lacivertli camiada ayrıca takdir aldı. Seçimlerde söz sahibi olan Fenerbahçeli üyeler ile camianın önde gelenleri, kulübün şu anki yönetimine de sahip çıkan bu açıklaması nedeniyle Koç ismine sıcak bakıyor.

TARAFTARDAN ÇAĞRI

Fenerbahçe taraftarları, gerek camiada yaşanan sıkıntılar gerekse de sportif başarısızlık nedeniyle uzun zamandır takımının maçlarına gitmeyerek tepkisini ortaya koyuyordu. Ünlü işadamının adaylığını açıklaması sonrasında sarı-lacivertli renklere gönül verenler, sosyal paylaşım siteleri üzerinden yaptıkları paylaşımlarla yaşadıkları heyecanı gösterdi. Taraftarlar, Karabükspor ile oynanacak karşılaşmada, Ali Koç için tribünleri doldurma çağrısında bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA