07 Mayıs 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele25°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

FENERBAHÇE OZAN TUFAN'I AÇIKLADI!

İşte maliyeti...

Fenerbahçe Ozan Tufan'ı açıkladı!

13 Ağustos 2015 Perşembe 16:17

Fenerbahçe, milli futbolcu Ozan Tufan ile 5 yıllık  sözleşme imzalandığını, Bursaspor Kulübü'ne 7 milyon euro bonservis bedeli  ödeneceğini borsaya bildirdi.

Haber ile ilgili metin girin!.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu  Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ozan  Tufan'ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu  ile 5 sezonluk (2015-2016 /  2019-2020) sözleşme imzalanmış olup, Bursaspor  Kulübü'ne ödenecek tutar 7.000.000 eurodur" denildi.

Aziz Yıldırım'dan Ozan Tufan'a: "Senin için kilolu diyorlardı"

Kadıköy'e gelen Ozan Tufan, kulüpte başkan Aziz Yıldırım'la bir araya geldi. Aziz Yıldırım, Ozan Tufan'a "Senin için kilolu diyorlardı. Gayet formdasın, fitsin" sözleriyle takıldı.

Resmi siteden açıklama

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada ise "Ozan Tufan'a  Fenerbahçe Ailesi'ne 'hoş geldin' diyor, 'çubuklu' ile birlikte nice başarılar,  zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz" denilirken, oyuncunun imza  töreninin ne zaman yapılacağının ayrıca duyurulacağı belirtildi. Bursaspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a yükselen 20  yaşındaki orta saha oyuncusu, transfer döneminin gözde isimleri arasında  bulunuyordu.

Transfer haberi Fenerbahçe resmi internet sitesinden bu başlıkla duyuruldu:

Haber ile ilgili metin girin!.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA