25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa34°C
  • Girne34°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele34°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

FATİH TERİM: UTANMASI GEREKEN BİRİ VARSA BEN DEĞİLİM

Euro 2016'da Türkiye'nin oynayacağı Çek Cumhuriyeti maçı öncesi açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Utanması gereken birileri varsa o ben değilim. Utanması gerekenler, bu takımın, bu kafilenin bu hale gelmesini sağlayanlar olmalıdır" dedi.

Fatih Terim: Utanması gereken biri varsa ben değilim

20 Haziran 2016 Pazartesi 22:49

Türkiye Futbol Direktörü yarın oynanacak Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Terim kendisine yönelik eleştirilere şu yanıtı verdi:

"Benim gülüp oynadığımı kimse görmemiştir. Hayatım boyunca hiçbir zaman özel hayatımı kendi işime karıştırmadım. Oyuncular da üzgün olduğumu bilmeli, onlar da üzülmeliler. Demek ki ne kadar üzülmüş ve kırılmışım ki bu suratıma yansımış. Bundan daha insanı bir reaksiyon olamaz. Sorunumuz bu değil. Bazen mesajları gülerek verirsiniz, bazen ise böyle verirsiniz. Böyle baktığımda takımımızın durumu gayet iyidir. Konsantre olmuş vaziyetteler. Kısa vadede çok büyük değişiklikler yapacağımızı söyleyemem. Bir iki rotasyon yapabiliriz.

Utanması gereken birileri varsa o ben değilim. Utanması gerekenler, bu takımın, bu kafilenin bu hale gelmesini sağlayanlar olmalıdır.

TRT bu ülkenin, bu devletin televizyonu değil mi? Bu takım da bu ülkenin takımı. Spor konusu olmayan bir tarih programında bir tarih profesörü hakkımızda yorum yapıyor. Bana ve takımımıza olmadık şeyler söylüyor. 'Niye suratınız asık?' diyorsunuz. Ne yapalım? Yalandan gülemeyiz ki. Gülünecek şeyler ama gülemiyoruz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA