29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

FACEBOOK VE TWİTTER MODASI GEÇTİ ŞİMDİ SNAPCHAT VAR

En son moda o oldu. Peki Snap Chat Nedir?

Facebook ve Twitter modası geçti şimdi Snapchat var

27 Haziran 2016 Pazartesi 14:18

Anlık fotoğraf ve video ile mesajlaşma uygulaması olarak tanımlanabilecek Snapchat, son günlerin en gözde iletişim uygulamalarından. Yakın bir tarihte, yepyeni filtreleme ve efekt uygulamalarıyla daha eğlenceli bir hale getirilen Snapchat uygulamasını kullananların sayısı da her geçen gün artıyor. Yaygınlaşan akıllı telefon kullanımının beraberinde fotoğraf ve video paylaşımını da beraberinde getirmesiyle, yeni yeni uygulamalar akıllı telefonlarda yerini alıyor. Kullanıcılar en sorunsuz, hızlı ve pratik bir şekilde video ve fotoğraf paylaşımı yapılabilen iletişim uygulamalarını tercih ediyorlar.

Snapchat ise, bu tip uygulamaların başında geliyor, zira uygulamanın kullanım amacı zaten hızlı ve anlık paylaşım. Çektiğiniz fotoğraf ve videolarınızın üzerinde mesajlarınızı yazıp istediğiniz kişiye gönderebiliyorsunuz. İsterseniz de gün içinde vermek istediğiniz mesajları çektiğiniz video ve fotoğraflar aracılığıyla, “hikâyem” kısmına aktararak, arkadaş listenizde olan herkesle paylaşabiliyorsunuz. Çektiklerinizi sadece mesajlarınızla donatmakla kalmıyor aynı zamanda dilerseniz üzerlerine elle çizim yapabiliyor ve çeşitli simgeler ekleyebiliyorsunuz.

snapchat-indir-video-ve-resim-paylasma-uygulamasi.gif

Fotoğraflarınız ve videolarınız için pek çok filtreleme seçeneği mevcut. Her gün yeni bir filtreyi filtre skalasına ekleyen Snapchat’in en sevilen özelliği de bu filtrelere sahip olması olsa gerek. Kendinizi bin bin türü yüz ile görmek size çok eğlenceli gelecek. Son günlerin en dikkat çeken filtresi ise, neredeyse denemeyenin kalmadığı “Face Swap” yani “Yüz Değiş Tokuş”. Yalnızca videolar için kullanılan videoyu hızlandırma, çok hızlandırma, yavaşlatma ve geri sarma filtreleriyle de sevdiklerinizle iletişim kurarken çok eğleneceksiniz. Bütün bu eğlenceli özelliklerin yanında Snapchat size yalnızca yazı ile mesajlaşma imkanı da sunuyor. Yazarak kurduğunuz iletişiminizi çok fazla çeşitteki simgelerle zenginleştirebiliyorsunuz. Snapchat’i akıllı cihazınıza indirmek ise çok kolay. Android cihazlar için Google Play Store, Apple cihazlar için Apple Store aracılığıyla bu güzel uygulamayı ücretsiz olarak cihazınıza indirdikten sonra, listenize arkadaşlarınızı ekleyerek eğlenceli mesajlaşmanın keyfine varabilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA