29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa16°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

ERKEKLERİN SEVMEDİĞİ ŞEYLER

Erkeklerin Sevmediği Şeyler

03 Eylül 2013 Salı 11:39

sexy_lips_1[1]Sevgilinizle başbaşa geçireceğiniz bir buluşmada daha güzel gözükmek için bazı şeyleri abartıp komik veya itici olabilirsiniz. Erkeklerin geneline baktığımızda ortak bir paydada buluştuklarını görüyoruz. Neredeyse hepsi aynı fikirdeler.

Peki erkekler nelerden hoşlanmaz? Onları etkilemek isterken düşülen hatalar nelerdir?

-Kırmızı ruju sevmeyen kadın yoktur neredeyse. Ancak sevgilinizle hoş vakit geçirmek istiyorsanız yoğun parıltılı kıpkırmızı dudaklardan uzak durun. Bir davete giderken çekici görünebilir, ancak öpüşmek için hiç de uygun seçim olmaz...

-Sadece kırmızı rujla sınırlı değil, başbaşa geçireceğiniz bir gecede abartılı makyajlar yapmayın. Kadınlar parıltılı ve yoğun makyajla çekici olacağını düşünse de erkekler bunun aksini düşünüyor. Onlar her zaman doğallığı tercih ediyor.

-Başbaşa geçireceğiniz bir gecede iç çamaşırsız karşısına çıkmayın. Özellikle en güzel takımlarınızı giyinin. Erkeklerin en sevdiği fantezilerden biridir iç çamaşırı çıkartmak.

-Çekiciliğin simgelerinden biri olan file çoraplar! Her ne kadar çekici olduğunu düşünseniz de erkekler bunun aksini düşünüyor. File çorabın kadını basitleştirdiğini savunanlar bile var...

-Salon kadını moduna girmeyin! Yüksek topuklu ayakkabılar, abartılı makyajlar, gösterişli kıyafetler... Erkekler bunların yerine daha doğal kadınlardan hoşlanıyorlar. Yüzünüzün gülümsemesi ve sıcak kanlı olmanız onların için yeterlidir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA