28 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

EMEKLER SEVGİYLE PAYLAŞILDI!

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ndeki gençlerle bir araya geldi...

Emekler sevgiyle paylaşıldı!

02 Haziran 2016 Perşembe 13:05

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, İrfan Nadir  18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan eğitimcilerin, emekçilerin ve eğitim gören gençlerin  motivasyonlarını artırmak, keyifli bir gün yaşamalarını sağlamak, yardımlaşmak ve  paylaşmak için etkinlik düzenlediler.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gazimağusa’da yer alan  farklı gelişen gençlerin işlettiği Down Cafe’de  gerçekleştirilen etkinlikte çeşitli yiyecek, içecek ve takılar sergilenip satışa sunuldu. YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ufuk  Altunç, öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdiği günde özel gençlerle sıcak, samimi ve keyifli  bir ortamda paylaşılan anların değerinin paha biçilmez olduğunu, üretilen her şeyin  sevgiyle harmanlandığını kaydetti.

Altunç, her bireye özellikle eğitim ve üretim  alanında  fırsat eşitliğinin tanınması gerektiğini, fırsat eşitliği tanınmış ve destek gören gençlerin neler yapabileceğini gururla izlediklerini ve takdir edip el verdiklerini söyledi.

Gün içerisinde devam eden kermeste Merkez’deki gençlerle YDÜ’lü  öğrenciler müzik dinletisi gerçekleştirip birlikte şarkılar söylediler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA