25 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa19°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C

DP ULUSAL GÜÇLER MYK’SI ÖNCEKİ GÜN AKŞAM TOPLANDI

DP Ulusal Güçler MYK’sı önceki gün akşam toplandı

12 Nisan 2014 Cumartesi 14:25

Toplantıda Ağırlıklı Olarak Hükümetteki Gelişmeler Ve Hükümetle İlişkiler Ele Alındı

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) önceki akşam toplandı.  Toplantıda ağırlıklı olarak “hükümetteki gelişmeler ve hükümetle ilişkiler” ele alındı.

Görüşülen konular ülke genelindeki DP-UG örgütlerinin görüşü alınarak 15 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek olan MYK’da yeniden ele alınacak.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, saat 19.00 civarında DP Ulusal Güçler Genel Merkez Binası’nda gerçekleştirilen toplantı yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

Toplantı sonrasında, DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy açıklamalarda bulundu.

Toplantıdaki ilk gündem maddesinin yerel yönetimler olduğunu kaydeden Taçoy, yerel yönetimlerin bir kez daha gözden geçirilerek eksikliklerinin ne olduğunun tespit edilip bilgilerin güncel duruma getirildiğini söyledi.

Dış İlişkiler Sekreteri Serhat Kotak’ın  MYK üyelerine parti adına katıldığı dış temaslarla ilgili bilgiler verdiğini de ifade eden Taçoy, toplantıda hükümetteki gelişmelerin ve hükümetle olan ilişkilerin de gözden geçirildiğini söyledi.

Taçoy,  “Toplantının büyük bir kısmında hükümetteki gelişmeler ve hükümetle olan ilişkilerimizin gözden geçirilmesi ele alınmış ve tartışılmıştır. MYK’da tartışılan konular, ülke genelinde örgütlerimizin görüşü alınarak ve geniş araştırma yapılarak salı günü gerçekleştireceğimiz MYK’da yeniden görüşülecektir” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA