25 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa22°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele22°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

DP-UG GÜZELYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

DP-UG Güzelyurt Belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı

13 Haziran 2014 Cuma 13:49

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG), dün akşam düzenlediği kokteylle Güzelyurt Belediye Meclis üyesi adaylarını bölge halkına tanıttı.

Aydınköy’de bir kafede düzenlenen tanıtım kokteyline, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel ve Aydınköy Örgüt Başkanı Gökhan Saraç da katılarak konuşma yaptı.

Denktaş: “Güzelyurt’ta kendi bildiğini okuma dönemi sona erecek”

Belediye başkan adayı olmaksızın propaganda sürecini geçirmenin kolay olmadığını kaydeden Serdar Denktaş, “Güzelyurt’ta artık belediye başkanının tek başına kendi bildiğini okuma dönemi sona erecek” şeklinde konuştu.

Belediye meclis üyeliğine seçilecek adayların, Güzelyurt halkı adına o mecliste görev yapacağının altını çizen Denktaş, bu ekibin görevinin Güzelyurt halkının ödediği vergi, cebinden çıkan kuruşlarla bölgede yapılan yatırımları kontrol etmek olduğunu söyledi.

Tokel

DP-UG Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel de, 14 Belediye meclis üyesi adayının DP Ulusal Güçler’i layıkıyla temsil edeceklerine olan inancını belirtti.

Adaylara olan inanç ve güvenini dile getiren Tokel, belediye meclis üyeliğinin önemli bir görev olduğuna dikkati çekti ve kazanan adayların Güzelyurt bölge halkının sıkıntılarını, sorunlarını gerçekleşecek toplantılarda dile getireceğine inandığını söyledi.

Saraç

DP Ulusal Güçler Aydınköy Örgüt Başkanı Gökhan Saraç da, DP Ulusal Güçler’in 29 Haziran’da gerçekleşecek seçimden zaferle çıkması için var güçleriyle çalışacaklarının sözünü verdi ve bunu başaracaklarına inanç belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA