21 Kasım 2018
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa14°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara8°C

DİKKAT! FACEBOOK FOTOĞRAFLARI SİLECEK!

Facebook kendi özel uygulamasını kullanmayan kullanıcıların fotoğraflarını silecek.

Dikkat! Facebook fotoğrafları silecek!

17 Haziran 2016 Cuma 12:25

Facebook, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı yapılmasını sağlayan Moments isimli servisi hizmete sokmuştu. Facebook Moments servis, söz konusu bu fotoğrafları ‘senkronize' isimli bir albümde saklanıyordu.

Webtekno'nun haberine göre şirket, 7 Temmuz tarihine kadar bu uygulamayı yüklemeyen kullanıcılarının, Senkronize isimli albümde yer alan tüm fotoğraflarının silineceğini söylüyor.

Webtekno, Facebook'un tıpkı Messenger olayındaki gibi -uygulama yüklü olmadan sohbet edilmesinin önüne geçilmesine vurgu yapılıyor- Moments uygulamasını da kullanıcılarına zorla yükletmeye çalıştığını iddia ediyor.

Bu bağlamda Moments adındaki uygulamayı yüklemeniz gerekebilir. Böylece sizin cihazlarınızdan senkronize olan fotoğraflar Facebook'un bulut servislerinde saklanmaya devam edebilecek.facebook2_shutter.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA