19 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa22°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele22°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

DENKTAŞ, KIBRIS TÜRK ESNAF VE ZANAATKÂRLAR ODASINI KABUL ETTİ

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası (KTEZO) Başkanı Mahmut Kamber ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Denktaş, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odasını kabul etti

19 Ekim 2018 Cuma 13:27

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası (KTEZO) Başkanı Mahmut Kamber ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

KAMBER:

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede, Oda Başkanı Kamber, Maliye Bakanı Denktaş’a ülke genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnafın ihtiyaçları ile ilgili sıkıntıları da dile getirdi.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası olarak eğitimlere devam ettiklerine dikkati çeken Mahmut Kamber, öğrencilerin sayısında yaşanan artışın mesleki ve ara eleman açığının yerel istihdamı destekleme acısından önemli bir gelişme olarak değerlendirdiklerini kaydetti.

Zeytin Üretim Kooperatifini de hayata geçirdiklerini hatırlatan Kamber, markanın belirlendiğini, zeytinyağı üretiminin başladığını, Kasım ya da Aralık ayı gibi piyasaya çıkacağını ve yaklaşık altı yüz noktaya da ulaşabilecek bir kapasite ile üreticilerinde desteklendiğini müjdeledi.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası Başkanı Mahmut Kamber ayrıca, odanın yasa tasarısının da Meclis komitesinde görüşülüyor olmasının memnuniyet verici olduğunu ancak bir takım sıkıntıların çözümünün ivediliği noktasında Maliye Bakanı olarak Serdar Denktaş’ın desteğini talep etti.

DENKTAŞ:

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası yönetimi ile sık sık istişare içerisinde olduklarını dile getiren Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise, esnaf, zanaatkâr ve ülke insanının talep ve beklentilerinin karşılanması noktasında yapılacak çalışmalara daima destek vermeye hazır olduklarını, istişarenin ayrıca bilgilerin güncellenmesi acından da elzem olduğunu kaydetti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA