24 Nisan 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa17°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt21°C
  • İskele17°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

DEĞERLİ EŞYALARINIZ NEAR EAST BANK İLE GÜVENDE

Değerli Eşyalarınız Near East Bank ile Güvende

26 Eylül 2014 Cuma 10:39

00 - 2014 - NEB kiralık kasa 1Günümüzün değişen yaşam tarzları, buna bağlı müşteri ihtiyaçlarını göz önüne alarak hizmetler sunan Near East Bank, bu çerçevede  yeni Girne Şube binasının  hizmete girmesi ile birlikte “ Kiralık Kasa Hizmetleri” ni de hayata geçirdi.

Çağdaş mimarisi, 4 katlı ve konsept tarz taşıyan  Yeni Girne Şube Binası’nda başlatılan Kiralık Kasa Hizmetleri’nin ülke genelinde yoğun talep aldığını dile getiren Girne Şube Müdürü Sn. İnan Barlas, Kiralık Kasa Hizmetlerine bölgede sürekli ikamet eden yabancıların ilgisinin de artarak devam ettiğini sözlerine ekledi.

En son teknoloji ile donatılan, üst düzey güvenlik sistemlerine sahip ortamda müşteriye sunulan Kiralık Kasa Hizmetleri’nden faydalanmak isteyenler, Bireysel veya Şirkete ait değerli eşya ve belgelerini Near East Bank güvencesiyle gönül rahatlığı içinde saklayabiliyorlar. Kullanım yetkisi tamamen kasa sahibinde olan, tek seferlik yıllık kira bedeli kadar depozito ücreti alınan kiralık kasalar, orta boy ve büyük boy olarak ebatlandırıldı.

Hizmet kalitesini her koşulda müşteri beklentilerinin üzerinde tutmaya özel önem verdiklerini belirten Pazarlama,Bilgi Teknolojileri      ve  Destek   Hizmetleri Kıdemli Grup Müdürü Enver Haskasap yenilikçi anlayışa uygun, nitelikli çalışmalarını sürdüreceklerini ve hizmet yelpazesine yeni halkalar eklemeye devam edeceklerini dile getirdi. Lha

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA