24 Nisan 2024
  • Lefkoşa31°C
  • Mağusa28°C
  • Girne26°C
  • Güzelyurt30°C
  • İskele28°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

DEFİLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Defile göz kamaştırdı

20 Temmuz 2014 Pazar 12:41

37. Güzelyurt Portakal Festivali’nde öneki akşam Jimmy Key ve Yağmur Butik sponsorluğunda defile gerçekleştirildi. Festival Gösteri Merkezi’nde yer alan defile renkli görüntülere sahne oldu. Gecede ayrıca Mustafa Bozkurt sahne alarak hayranları ile buluştu.

Gecede, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Polis Müdürü İsmail Zeki Manicioğlu, DP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz ,  Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur ve binlerce izleyici katıldı.

Sunuculuğunu Seniha Kanatlı’nın yaptığı defilede Angelo Ajans mankenleri ilk olarak Jimmy Key spor kıyafetleriyle  ve daha sonra mayolarla izleyicilerin karşısına çıktı. Mankenler finali Yağmur Butik’in abiye kıyafetleriyle yaptı. Özel tasarımlı birbirinden renkli abiyelerle göz kamaştıran mankenler izleyenler tarafından beğeni topladı.

Gecede Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar defilenin sponsorları olan Yağmur Butik, Jimmy Key, Angelo Ajansı’na teşekkür plaketi takdim etti.

Mustafa Bozkurt Hayranlarıyla Buluştu

Geçtiğimiz yıl 36. Güzelyurt Portakal Festivali’nde konser veren  “O Ses Türkiye” finalistlerinden  Mustafa Bozkurt defile sonrasında hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Bozkurt sevilen şarkıları seslendirdi.  Konserinde halkı coşturan Mustafa Bozkurt, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı 17 gün süren bir festival düzenlemesinden dolayı kutladı. Özçınar konserin sonunda sanatçı Mustafa Bozkurt ve Menejer Neptün Alp’e teşekkür plaketi ve portakal sepeti takdim etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA