19 Nisan 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt12°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

DAÜ’DEN DRAMA, DANS, KORO KONSERİ

DAÜ-SEM bünyesinde çalışmalarını yürüten Ada Işığı Çocuk Korosu popüler çocuk şarkılarından oluşan şarkılarını düzenlenecek bir konserle sahneleyecek.

DAÜ’den Drama, Dans, Koro konseri

17 Haziran 2016 Cuma 12:55

DAÜ-SEM Ada Işığı Çocuk Korosu, müziklerini Yrd. Doç. Dr. Ali Gürsan Saraç’ın yaptığı şarkıları, drama ve dans eşliğinde 20 Haziran 2016 Pazartesi günü, saat 20.30’da, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek bir konserle müzikseverlere sunacak.

ŞÖLEN YAŞANACAK

Danslarda Cyprus Dans Education Center’in dans öğrencilerinin yer alacağı gösteride, dramada Başak Sanart Drama ve Müzik Merkezi öğrencileri de sahne alacak. Konserin ilk bölümünde DAÜ-SEM Ada Işığı Çocuk Korosu, çocuk şarkılarından oluşan 7 tane eser seslendirecek.

Piyano eşliklerini Özkan Boyacıoğlu’nun yapacağı konserde, koroyu Koro Şefi Erkan Dağlı yönetecek. Konserin ikinci yarısında Besteci Yrd. Doç. Dr. Ali Gürsan Saraç’ın 5 bestesinin seslendirileceği etkinlikte drama-dans eşliğinde izleyenler adeta bir şölen yaşayacaklar.

YAKINDA MÜZİK MARKETLERDE

20 Haziran Pazartesi akşamki konseri besteci Yrd. Doç. Dr. Ali Gürsan Saraç da izleyecek. DAÜ-SEM Ada Işığı Çocuk Korosu, konserde seslendirecekleri 5 şarkıdan oluşan çocuk şarkıları albümünü çok yakında I Tunes ve Google Store gibi müzik marketlerde yer alacak. Koro, ayrıca eğitim müziği amacıyla ilköğretim okullarında kullanılmak üzere CD olarak yayınlayıp, dağıtımını yapmayı planlıyor. DAÜ-SEM Ada Işığı Çocuk Korosu, Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan KKTC Uluslararası Korolar Festivali’nde de sahne alacak.dausam.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA