24 Nisan 2024
  • Lefkoşa31°C
  • Mağusa32°C
  • Girne26°C
  • Güzelyurt32°C
  • İskele32°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

DAÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLAR KONSEYİ’NE KATILDI

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlar Konseyi’ne katıldı

13 Kasım 2015 Cuma 10:39

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Sağlık Bilimleri Fakültesi, SANKO Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Sağlık Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi’ne katıldı. 5-6 Kasım 2015 tarihleri arasında Gaziantep’te Sani Konukoğlu SANKO Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Sağlık Bilimleri Dekanlar Konseyi’ne (SABDEK) DAÜ’yü temsilen katılan DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç konseyin oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Sağlık Bilimleri Fakülteleri arasındaki işbirliğinin artırılarak, iletişimin daha da güçlendirilmesi adına düzenlenen söz konusu konseyde güncel eğitim politikaları ve müfredat hazırlanmasındaki birikimler paylaşıldı.  DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve SABDEK Altyapı Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Malkoç, konseyde “Sağlık Bilimleri Fakülteleri Alt Yapı Analizi” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı süresinde Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fethiye Erdil, SABDEK Eğitim komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sultan Taşçı, İstihdam Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Aliye Mavili, AR-GE ve Yayım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Gülden Polat ve Hacettepe Üniveristesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Kavak birer sunum gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Malkoç, gerçekleştirilen söz konusu Dekanlar Konseyi’nin oldukça yararlı geçtiğine değinerek Sağlık Bilimleri Fakülteleri arasındaki işbirliğinin geliştirilebilmesi ve güçlendirilebilmesi açısından bu gibi toplantıların son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA