28 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

DAÜ MİKA’DAN MEZUN PLATFORMU: “EMU NETWORK”

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (DAÜ MİKA),DAÜ mezunlarını bir araya getirmek ve iletişimlerini daha da arttırmak hedefiyle DAÜ mezun platformu “emu.network”(http://emu.network) kurarak üyelik kabulüne başladı.

DAÜ MİKA’DAN MEZUN PLATFORMU: “EMU NETWORK”

25 Aralık 2018 Salı 15:46

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (DAÜ MİKA), DAÜ mezunlarını bir araya getirmek ve iletişimlerini daha da arttırmak hedefiyle DAÜ mezun platformu “emu.network” (http://emu.network) kurarak üyelik kabulüne başladı. DAÜ – MİKA Müdürü Derviş Ekşici’den alınan bilgiye göre Graduway yazılım firması tarafından 43 ülkeden üniversiteler, uluslararası okullar ve bazı resmi kurumlara yönelik geliştirilmiş bir platformun üyesi olan “emu.network”, kurumların ulaşması zor olan mezunlarını bulmalarına, LinkedIn ve Facebook ile de entegre olarak mezunlarının en güncel datalarına ulaşmalarına, kuruma göre kişiselleştirilmiş ve markalaşmış sistemi ile mezunlar arası ağ ve iletişim kurmalarına yardımcı oluyor. Bu platform, ayrıca kurumların mezunlarıyla olan iletişimini daha yaygın ve etkili kılarken, kuruma yapılan bağışları arttırarak; danışmanlık, kariyer ve etkinlikleri teşvik etmek için mükemmel bir yol olarak ön plana çıkıyor. Ayrıca yeni mezun verileri, mevcut müşteri ilişkileri yönetimi sistemi olan CRM’ye de kolayca entegre edilebiliyor.

Saygın Kurumlar Kullanıyor
Platforma üye olan bazı kurumlar ise şöyle: Avrupa’da University of Oxford, UCLA, Zeppelin Üniversitesi, Münih İşletme Fakültesi, ESMT, Universitat Oldenburg ST Gallen, Maastricht School of Management ve Bucerius Law School, Türkiye’de ise Boğaziçi Üniversitesi, Robert Koleji, İstanbul Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve International Community School. DAÜ MİKA Müdürü Derviş Ekşici tarafından yapılan açıklamada, “Tüm akademik ve yönetsel personelimizi bu platforma üye olmaya davet ederek, iletişimde oldukları mezunlarımızı bu platforma üye olmaları yönünde teşvik etmelerini arzu etmekteyiz” denildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA