11 Mayıs 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa19°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele19°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

DAİRELER 30 AĞUSTOS’TA SAHADA

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2016 için hazırlıklar başladı

Daireler 30 Ağustos’ta sahada

01 Ağustos 2016 Pazartesi 13:58

Geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasının 2016 organiasyonu için hazırlıklar başladı. Bu yıl yeniden merhum Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenecek turnuva 30 Ağustos Salı günü başlayacak.

Genelde ülkemize, özelde ise ülke sporumuza büyük katkıları olan Hasan Ramadan Cemil’in adını taşıyan turnuvada geçtiğimiz yıl Jeoloji ve Maden Dairesi takımı şampiyon olmuştu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İbrahim Özsoy tarafından düzenlenecek turnuva yine Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl Ramadan Cemil İşletmeleri’nin bayisi olduğu Beko firması aracılığı ile sürpriz ödül konan turnuvada finalde karşılaşan takımların oyuncuları arasında kura çekilerek sporcular eşleri ile birlikte Beko’nun sponsor olduğu Barcelona futbol takımının maçına götürülerek VIP hizmeti almışlardı ve bu büyük ödül 2016’da da sporcuları bekliyor olacak.

İLK TOPLANTI 3 AĞUSTOS’DA

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Sahası Futbol Turnuvası 2016 ile ilgili ilk toplantı 3 Ağustos Çarşamba günü yapılacak. 3 Ağustos Çarşamba sabah saat 10.00’da Atatürk Stadyumu altındaki KTSYD İletişim Merkezi’nde gerçekleşecek toplantıda takımlar organizatör İbrahim Özsoy’a katılım müracaatlarını yapacaklar ve fikstür oluşturulacak.

Bu yıl haftada 4 gece yapılacak karşılaşmalarla 1 ayda tamamlanması planlanan turnuva büyük final 29 Eylül Perşembe akşamı olacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA