25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa33°C
  • Girne31°C
  • Güzelyurt36°C
  • İskele33°C
  • İstanbul25°C
  • Ankara26°C

DAHA NE BEKLİYORSUNUZ?

Daha ne bekliyorsunuz?

27 Mart 2014 Perşembe 10:39

Detay’ın Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde saptadığı sağlık dışı ortamda hiçbir değişiklik yok

 Daha ne bekliyorsunuz?

Gazeteniz Detay’ın 21 Mart tarihli sayısında okurlarına ön sayfadan duyurduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Polikliniği’ndeki, paslı lavabo muslukları, kırık dökük tuvaletler hala olduğu gibi duruyor.

Yapılan habere rağmen kötü görüntüsünden öte sağlık açısından büyük bir risk oluşturan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Polikliniği’ndeki tuvaletlerin olduğu gibi kalması her gün poliklinikte dertlerine deva olan vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.

Detay’ın hastanedeki durumu kamuoyu ve ilgililerin bilgisine getirdiği haberin ardından Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Süleyman mert, haberi yapan muhabirimizi aramış ve “bize sormadan haber yaptınız. Gazetecilik böyle yapılmaz” diyerek eleştirmiş ancak söz konusu durum hakkında herhangi bir bilgi vermemişti.

Bakanlık yetkililerinin yayınlanmasından rahatsızlık duyduğu habere konu olan durum hakkında hiçbir önlem almamaları konuya ne kadar duyarlı olduklarını da gözler önüne serdi.

Seven, zanlı 54 yaşındaki yeni zanlının küçük kızın anlattıkları ve ifadesi doğrultusunda 25 Mart tarihinde tutuklandığını belirtti. Zanlının suçlamaları kabul etmediğini belirten Seven, zanlının ifade vermediğini de söyledi. Tahkikatı yürütülen meselenin ciddi bir mesele olduğunu belirten Seven, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, ortaya çıkan yeni zanlının tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA