CYPRUSINNO, İKİNCİ ÇOK TOPLUMLU STARTUP MENTÖRLÜK PROGRAMI BAŞVURU KABULÜNE BAŞLADI
Kıbrıs’lı girişimci, start-up ve mucitleri birleştiren dijital platform olan CyprusInno, Çok Toplumlu Startup Mentörlük Programı’nın ikinci yılına başvuru kabulü resmi olarak açıklandı.

05 Kasım 2018 Pazartesi 16:40
Kıbrıs’lı girişimci, start-up ve mucitleri birleştiren dijital platform olan CyprusInno, Çok Toplumlu Startup Mentörlük Programı’nın ikinci yılına başvuru kabulü resmi olarak açıklandı.
Başvurular 9 Kasım Cuma gününe kadar sürecek.
Cyprusinno tarafından yapılan yazılı açıklamada, CyprusInno ekibinin, ada genelinde tüm Kıbrıslı ve Kıbrıs merkezli girişimci ve Startuplar herhangi bir aşamada; gerek fikir aşamasından gerekse başlama aşamasında olsun, başvuru yapmaya davet edildi.
“CyprusInno’nun Çok toplumlu Mentörlük Programı ada çapında bazı Kıbrıslı başarılı girişimcileri ve iş dünyası liderlerini, girişimciler ve girişimcilik yolunda ilerleyenler ile bir araya getirerek gelecekteki gelişim ve başarılarının sağlanmasına büyük katkı koyuyor” denilen yazılı açıklamada, programın adadaki tüm toplumlardan yenilikçi girişimcilerin bir araya gelmesini teşvik ederek, dünyadaki inovasyon sahnesinde yerlerini almalarını sağlamayı teşvik ettiği ifade edildi.
Programın Kıbrıs’taki startup ve girişimcilerin bağlantı kurma ve en iyilerden öğrenmesini sağlarken, tüm toplumlar arası işbirliğini desteklemek ve girişimcilerin Kıbrıs çapındaki diğer pazarlara erişimini ve hizmet vermesini sağlamayı ümit etiği yer alan açıklamada şunlar kaydedildi:
“Program için altı takım seçilip, sektör ve ihtiyaçlarına göre her biri bir mentör ile eşleştirilecek. Seçilen kişiler 6 ay boyunca mentörleri ile haftada bir kez ve bir saat online toplantı, mentörleri ile email ile soru – cevap yapma ve CyprusInno web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden reklam ve tanıtımlarının yapılmasına hak kazanacaklar.
Bu yılın mentörleri:AndreaSolomonides (Cypriot Enterprise Link), AndreasHadjisofocleous (HJS Insurance), Ayşem Zorlu (Loacal.com), Christina Neofytidou (ARIS), Günperi Şişman (CyprusInno), KyriakosFialoyiannos (KPMG Cyprus), PangratiosVanezis (KPMG Cyprus), PanisPieri (DisruptCyprus.com) and Tunç Yalgın (Entrepreneur / Angel Investor). Seçilen Kıbrıs’lı Türk startuplar/girişimciler Kıbrıs’lı Rum mentörler ile eşleştirilecektir ve seçilen Kıbrıs’lı Rum startuplar/girişimciler Kıbrıs’lıTürk mentörlerle eşleştirilecek”.
Lefkoşa İngiliz Yüksek Komiserliği tarafından desteklenen program, süresinin altı ay olduğu, Kasım 2018’den Nisan 2019’a kadar süreceği belirtildi.
Program ve mentörlerle ilgili daha fazla bilgi ve veya başvuru için http://cyprusinno.com/mentorshipadresi ziyaret edilebilir.
Son Ankete göre Meclis'e 5 parti giriyor, CTP ve UBP farkı 18 puan...Son Ankete göre Meclis'e 5 parti giriyor, CTP ve UBP farkı 18 puan...03 Ağustos 2026 Pazartesi 08:52KIBRIS
125 yıllık Turkish Bank, ABD'li şirkete satıldıBankanın adı Freedom Bank oluyor03 Ağustos 2026 Pazartesi 08:41TÜRKİYE
Hava sıcaklığı 37-40 derece dolaylarında seyrediyorMeteoroloji Dairesi'nin 1-7 tarihlerini kapsayan hava tahmin raporuna göre, bölge alçak basınç sistemiyle sıcak hava kültesinin etkisinde olacak.03 Ağustos 2026 Pazartesi 08:40KIBRIS
Döviz kurları haftaya nasıl başladı?Güncel döviz kurları: Sterlin 64.20 TL03 Ağustos 2026 Pazartesi 08:00KIBRIS
Yerel Seçim 6 Aralık, Genel Seçim 22 Ocak'taYerel seçim tarihi 6 Aralık 2026 olarak belirlenirken, Milletvekilliği Genel Seçimleri için ise tarih 22 Ocak 2027 olarak öngörülüyor.02 Ağustos 2026 Pazar 17:39KIBRIS
Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecekKemik yoğunluğumuz, sandığınızdan daha erken bir yaşta azalmaya başlar.02 Ağustos 2026 Pazar 09:33YAŞAM
İtalya'nın 'İspanya ile Schengen'i askıya alma' kararı ne anlama geliyor?İspanya'nın Kuzey Afrika'daki toprağı Ceuta'ya Fas'tan on binlerce kişinin geçmesinin ardından İtalya'nın İspanya ile "Schengen serbest dolaşım rejimini geçici olarak askıya alma" kararı tartışmalara neden oldu.02 Ağustos 2026 Pazar 09:31AVRUPA
“HMAS TEAL Denizcilik Müzesi” ziyaretçi kabulüne başladıBirleşik Krallık ve Avustralya Kraliyet Donanmalarında uzun yıllar görev yapan mayın tarama gemisi “HMAS TEAL”, müze olarak Girne Turizm Limanı’nda ziyaretçi kabulüne başladı.02 Ağustos 2026 Pazar 09:08GİRNE
Liberal Demokrasi Hareketi, İstanbul’da kampa katıldı Liberal Demokrasi Hareketi (LDH) Genel Başkanı Engin Deniz Görgüner ile İletişim Sekreteri Halef Kurt, İstanbul’da düzenlenen Özgürlük 2.0 Yaz Kampı’na katıldı.02 Ağustos 2026 Pazar 09:07TÜRKİYE
Uluçay, Gaziantep’te Gazimağusa’nın tanıtıldığı festivale katıldıGazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, Gaziantep’te düzenlenen ve Gazimağusa’nın kültürel değerlerinin tanıtıldığı festivale katıldı.02 Ağustos 2026 Pazar 09:05GAZİMAĞUSA
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.