05 Mayıs 2025
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa15°C
  • Girne18°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C

CUMA GÜNÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Dairesi, sıcaklık ilerleyen günlerde düşeceğini, Cuma günü de yer yer sağanak yağışın beklendiğini duyurdu.

Cuma günü yağış bekleniyor

21 Nisan 2025 Pazartesi 16:56

Meteoroloji Dairesi, hafta ortası itibarıyla sıcaklıklarda yaklaşık 5 derece düşüş yaşanacağını kaydetti. Cuma günü yer yer sağanak bekleniyor.

Dairenin yayımladığı haftalık hava tahmin raporuna göre, 22 – 28 Nisan tarihleri arasında bölge önce alçak basınç sistemiyle ılık ve nispeten nemli, ardından ise üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Hafta genelinde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Yarın sabah saatlerinde yer yer sis, cuma günü ise sağanak bekleniyor. 23 Nisan günü ise hava az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu olacak.

En yüksek hava sıcaklığı, periyodun ilk yarısında iç kesimlerde 29 - 32 derece, sahillerde 25 – 28 derece; ikinci yarısında ise iç kesimlerde 24 – 27 derece, sahillerde ise 20 – 23 derece dolaylarında seyredecek.

Rüzgar, yarın kuzey ve doğu yönlerden orta kuvvette; diğer günlerde ise güney ve batı yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA

Yükleniyor...